(Poistunut julkaisusta)

Kokenut lakimies tiimin esimieheksi
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Tule VTT:n innostavaan ja ennakkoluulottomaan joukkoon Espooseen johtamaan ja kehittämään ihmisiä. Teknologiasta kiinnostunut lakimies pääsee työssään tekemään ja kehittymään, sen lupaamme. Meillä tiede, huippututkimus ja parhaat, asiakasarvoa tuottavat osaajat kohtaavat ja takaavat menestyksemme.

Työssäsi toimit monipuolisesti tieteen ja teknologian eri alojen parissa yhteistyössä VTT:n muiden huippuosaajien kanssa. Juridiikassa keskityt ennen kaikkea tutkimustoiminnan sopimusasioiden sekä niihin liittyvien immateriaalioikeuksien hoitamiseen. Eteesi tulee myös yhtiöoikeudellisia sekä hankintoihin liittyviä kysymyksiä.

Osaat ja haluat kommunikoida sekä sisäisten että ulkoisten kumppaneiden kanssa, olet lakiasiainjohtajamme tiivis työpari. Yhteistyö asiakasrajapinnassa myynnin ja tutkijoiden kanssa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottamiseksi on erittäin tärkeää. Tämä vaatii kykyä toimia ketterästi, hyvällä palveluasenteella ja ratkaisuhakuisesti erilaisten ihmisten ja yritysten kanssa.

Esimiestyö on merkittävä osa rooliasi ja tiimin esimiehenä valmennat ja kehität tiimisi jäseniä ja kannustat heitä onnistumaan omassa työssään. Voit luottaa siihen, että meillä myös opit paljon ja saat nopeasti vastuuta. Työolosuhteet VTT:llä ovat joustavat ja työkulttuuri inhimillinen.

Miltä kuulostaa? Onko VTT sinun seuraava työpaikkasi?

VTT:llä haluamme ajatella ”Beyond the obvious”. Toteutamme selkeää strategiaamme tekemällä maailman mittakaavassakin merkittävää soveltavaa tutkimusta asiakkaillemme. Meihin ja osaamiseemme kohdistuu korkeita odotuksia, jotka täytämme asiakaskeskeisesti jokaisessa projektissamme. Tuletko mukaan tekemään yhteiskunnallisestikin merkittävää työtä kanssamme?

Kuka sinä olet?

Oletko saanut oikeustieteellisen tutkinnon jälkeen jo useamman vuoden kokemusta yhtiöoikeudesta sekä sopimus- ja IPR-juridiikasta? Kokemuksesi on voinut karttua joko yrityksessä tai asianajotoimistossa. Oletko hyvä kirjoittaja sekä suomen- että englanninkielellä ja osaatko esittää asiasi vakuuttavasti myös suullisesti? Neuvottelijana toivomme, että olet ratkaisujen etsijä. Onko sinulla kokemusta esimiestyöstä tai tunnetko suurta paloa olla hyvä esimies ja haluat nyt näyttää taitosi?

Kaikkein eniten meille merkitsee kuitenkin oikea asenne. Se, että haluat olla tärkeä osa tiimiä, kantaa oman vastuusi sekä iloita kaikkien onnistumisesta. Et lannistu pienistä vastoinkäymisistä vaan löydät liiketoimintaamme parhaiten tukevat ratkaisut - yksin tai yhdessä muiden kanssa.

OIetko valmis tarttumaan haasteeseemme?

Kerro meille itsestäsi. Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä joko tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, tuleva esimiehesi Matti vastaa niihin mielellään. Tavoitat Matin puhelimitse, tel. +358 20722 4160, 9.10. klo 14-16, 12.10. klo 9.00-10.30 tai 16.10 klo 9-10.30.

Jos olet suoraan valmis hakemaan tehtävää, voit tehdä sen 17.10.2018  mennessä rekryjärjestelmämme kautta osoitteessa www.vtt.fi/careers. Koska tämä rekrytointi on meille tärkeä ja odotamme malttamattomana hakemustasi, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis suotta panttaa hakemista viimeiseen päivään saakka.

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista. Tuotamme tutkimuksen ja tiedon kautta asiantuntijapalveluja kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme, liike-elämälle, julkiselle sektorille ja kumppaneillemme. Kehitämme uusia älykkäitä teknologioita, tuloksellisia ratkaisuja ja innovatiivisia palveluita. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa teemme teknologiasta tulosta ja rakennamme menestystä sekä hyvinvointia ihmisten parhaaksi.