(Poistunut julkaisusta)

Kokenut lakimies / Senior Legal Counsel
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Form of employment: Full time, Regular
Locations: Espoo, Finland
Job area: Legal, IPR and QEHS
Application period: Friday, September 06, 2019 - Sunday, September 22, 2019

About us

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on Pohjoismaiden johtava tutkimus- ja teknologiayritys. Käytämme vuosittain 4,000,000 tuntia aivotyötä kehittääksemme uusia teknologisia ratkaisuja. Meillä tulet ratkaisemaan haasteita yhdessä eri puolilta maailmaa tulevien asiakkaidemme ja partnereidemme kanssa. Tarjoamme kannustavan ja innovatiivisen työympäristön, etevät kollegat ja moninaisia urapolkuja.

With us you will be responsible for

Etsimme VTT:n lakiasioiden osaavaan ja innostuneeseen tiimiin Espooseen vakituiseen työsuhteeseen kokenutta lakimiestä. VTT:n lakiasioissa pääset työskentelemään monipuolisesti tieteen ja teknologian eri alojen parissa yhteistyössä huippuosaajien kanssa.

Tehtävän painopiste on VTT tutkimus- ja toimeksiantotoimintaan sekä immateriaalioikeuksien kaupallistamiseen liittyvä sopimus-, immateriaalioikeus- ja yritysjuridiikka. Pääosan työstä muodostavat T&K&I-projektien ja myyntisopimusten kommentointi ja neuvotteleminen painottuen kansainväliseen (ml. Euroopan ulkopuoliseen) kauppaan ja laajoihin kokonaisuuksiin. Lakimiehet vastaavat juridisten työkalujen (mallipohjat, ohjeet, tarkastuslistat) ylläpidosta, substanssitoimijoiden neuvonnasta, kouluttamisesta ja viestinnästä.

We expect you to have

Edellytämme sinulta oikeustieteellisen tutkinnon (OTK tai OTM) lisäksi

  • juridista osaamista ja työkokemusta em. työtehtävistä, mieluiten yli 7 vuoden kokemus
  • yrityslakimiehen tai asianajajan tai vastaavissa tehtävissä hankittua kokemusta ja osaamista toimia kansainvälisen liiketoiminnan arjessa myynnin ja johdon tukena juridiikassa
  • reilusti kokemusta vaativista neuvottelutilanteista ja haastavista kokonaisuuksista
  • sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

As a person you are

Toivomme, että sinulla on

  • hyvä pelisilmä ja sitkeyttä vaikeissakin neuvottelutilanteissa sekä kykyä selittää juridiikan merkitys substanssille
  • joustava, innostunut ja kehittymishaluinen asenne
  • intoa tarttua erilaisiin työtehtäviin, monimutkaisista kokonaisuuksista rutiininomaisempiin tehtäviin
  • halua hoitaa työtäsi itsenäisellä otteella, mutta tiiviinä osana tiimiämme

We offer

Työnantajana VTT:llä yhdistyvät kaupallisen yrityksen ja tutkimuslaitoksen hyvät puolet. VTT:llä on yhteiskunnallisesti tärkeä tehtävä Suomessa; teemme työtä, jolla on merkitystä. VTT:n arvot ja tavoitteet on helppo allekirjoittaa, ja työssämme meitä motivoivat mukavien työkavereiden ja hyvän työilmapiirin lisäksi VTT:n korkeatasoinen osaaminen ja työstään innostunut henkilöstö. Työaikamme ovat joustavat, ja toimipisteemme sijaitsee Otaniemessä.

Me VTT:llä uskomme, että vaikuttavuutemme rakentuu tieteellisestä ja teknologisesta erinomaisuudesta kaikessa työssämme. Henkilöstömme hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat ensisijaisia prioriteettejamme. VTT:llä olemme osa luovaa ja kansainvälistä työympäristöä.

For further information

Lisätietoja antaa Teija Riikonen, Manager, Legal Affairs, teija.riikonen@vtt.fi; 043 824 0300. Tavoittaa parhaiten 13.9.2019 klo 9-12 tai 17.9.2019 klo 9-12.

Hakemukset CV:n kera pyydetään toimittamaan osoitteeseen www.vtt.fi/careers viimeistään 23.9.2019. Aloitamme haastattelut heti, kun sopivia hakijoita löytyy.