(Poistunut julkaisusta)

Kokenut lähitukihenkilö, Atea Finland Oy
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Etsimme asiakkaallemme Atea Finlandille asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa IT Specialistia lähituen tehtäviin Vantaan alueelle yritysasiakasympäristöön.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja toimelias IT-alalta osaamista jo kerryttänyt henkilö, joka on kiinnostunut kehittymään alalla monipuolisten tehtävien parissa.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ tapahtuu yritysympäristössä, jossa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen.

Työajat tehtävässä sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kokopäiväinen tehtävä. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

KENELLE?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti IT-tuesta innostuvalle, asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo parin vuoden kokemus IT-tuen tehtävistä ja teknisten ongelmien ratkomisesta. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia. Työ sijaitsee pääosin Vantaalla, mutta työn liikkuvan luonteen vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä edellytys.

TOIVOMME:

  • soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Vahvaa Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hallintaa
  • työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • osaamista AD käyttäjähallinnasta
  • positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia
  • oman auton käyttömahdollisuutta

TARJOAMME:

  • monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • mahdollisuuden syventää IT-alan osaamista kannustavassa ilmapiirissä
  • asiakasyrityksen tarjoaman vahvan osaamisen ja kouluttautumisen työsi tueksi
  • itsenäisen roolin osana tiimiä

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.

Lue lisää millaista on työskennellä Barona IT:n kautta Atealla:

https://careersblog.barona.fi/unelmana-ty%C3%B6-tietokoneiden-parissa

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/HjmRWfsLUnU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>