Kokenut kunnossapitoasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt Tokap Servicelle ammattitaitoista ja kokenutta kunnossapitoasentajaa elintarviketeollisuuteen Uudenmaan alueelle. Tokap Service on perheyritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille pääosin Uudenmaan alueella. Yrityksellä on tällä hetkellä meneillään vahva kasvu ja tästä syystä tekijöitä kaivataan useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla.

Työn kuvaus

Työssäsi tulet liikkumaan asiakasyrityksemme eri kohteissa tarpeen mukaan. Työ pitää sisällään monipuolisesti eri kunnossapidon tehtäviä elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden parissa, mm. tuotantolaitteiden ennakkohuollot, asennukset ja korjaukset. Viikottainen työaika on 40 tuntia. Työ on kaksivuorotyötä.

Työn edellytykset

Työ edellyttää laaja-alaista kokemusta ja osaamista teollisuuden kunnossapidosta. Nämä pääsevät käyttöön eri toimipisteiden raskaiden teollisuuslaitteiden ennakkohuolto- ja korjaustehtävissä. Työ edellyttääkin sekä itsenäistä otetta työhön että halua onnistua vaativissakin tehtävissä.  Sinulta tulisi löytyä myös silmää kunnossapidon ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun. Tokap Servicellä arvostetaan erityisesti oppimishalua, vahvaa työmotivaatiota ja rehellisyyttä. Työssä tarvitset sekä voimassa olevan sähkötyöturvakortin että työturvallisuukortin. Lisäksi hygieniapassi katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset käyttämään hankittua osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä ja vaihtelevissa työkohteissa. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja tämä työ sopiikin juuri vaihtelunhaluiselle kunnossapidon ammattilaiselle. Osaava asentaja saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään. Lisäksi Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. He pyrkivät ylläpitämään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestävätkin esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana.

Kiinnostaako Tokap Service työnantajana lisää? Oheisella videolla pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta!

Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Heinille numeroon 0440 60 4002 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, mekaniikka-asentaja, asentaja, kunnossapito,

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265610
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Järvenpää, Kirkkonummi, Tuusula, Vantaa