(Poistunut julkaisusta)

Kokenut kunnossapitoasentaja Tampereelle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Etsimme asiakkaallemme elintarviketeollisuuden kohteeseen Tampereelle kunnossapidon ammattilaista. Tarjolla pitkäaikainen työsuhde.

Tarjolla on mielenkiintoinen, vastuullinen ja ammattiosaamista kehittävä pesti osana asiakkaamme kunnossapitotiimiä. Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset ennakkohuollon ja kunnossapidon tehtävät elintarviketeollisuuden laitoksessa. Työskentelet päivittäin sähkö- ja mekaanisen kunnossapidon parissa, joten moniosaaminen on valttia. Tulet työskentelemään tiimissä, sekä itsenäisesti projektista riippuen. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta valittavalla henkilöllä on pystyttävä tekemään myös satunnaisesti vuorotyötä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä sähköalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta kunnossapidon tai teollisuuden laiteasennuksien parista. Eduksi katsomme Omron-automaatiojärjestelmien aiemman kokemuksen sekä ohjelmointitaidot.

Työt alkavat vuokratyösuhteena Baronan kautta ja tarkoituksena työllistää osaava tekijä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli tunnistat itsesi tästä ilmoituksesta ja haluat työllistyä monipuolisiin kunnossapidon tehtäviin kilpailukykyisellä palkalla, laitathan hakemuksen pian oheisen linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä kertoo Baronalta - Jani Karjalainen, p. 040 5653550