(Poistunut julkaisusta)

Kokenut konsultti
Capful Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Etsimme senioritason osaajia konsulttitiimiimme. Jos sinulla on jo kokemusta konsultoinnista ja projektien vetämisestä, tämä tehtävä voisi olla sinulle sopiva seuraava haaste urallasi. Asiakkaamme ovat merkittäviä suomalaisia yrityksiä eri toimialoilta. Palvelemme myös julkishallinnon toimijoita. Capful on skenaariolähtöisen strategiatyön uranuurtaja. Olemme juuri julkaisseet algoritmipohjaisen Scenario BuilderTM -työkalun, joka edelleen vahvistaa asemaamme johtavana skenaariotyön asiantuntijana Suomessa. Tiimimme on sopiva yhdistelmä kokeneita senioreita ja nuoria lahjakkuuksia. Arvostamme itsenäistä ajattelua ja hands on -asennetta työntekoon.   

Tarjoamme sinulle

mahdollisuuden päästä mukaan osaavaan ja innostavaan tiimiin kasvavassa ja arvostetussa liikkeenjohdon konsulttitoimistossa. Monipuolinen asiakaskunta ja vaihtelevat toimeksiannot tarjoavat kiinnostavia tehtäviä ja uusia älyllisiä haasteita. Sinulla on tilaisuus vaikuttaa merkityksellisesti asiakkaidemme toimintaan.

Kokeneena konsulttina vastaat projektinvetäjänä skenaario-, strategia-, kehittämis- ja toimeenpanohankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Osallistut myös palveluidemme kehittämiseen, markkinointiin ja myyntiin.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulutusta ja riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • osoitusta onnistuneista strategiaprojektien läpivienneistä
  • vahvaa analyyttistä ja ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä kehittää ja esittää uusia ideoita ja ratkaisuja
  • intohimoa ratkoa asiakkaiden monitahoisia ja haastavia strategisia kysymyksiä
  • erinomaisia projektien ja toimeksiantojen johtamistaitoja ja sinnikkyyttä viedä projektit maaliin asti
  • kykyä toimia nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä asiakkaan parhaaksi
  • edellytyksiä ja tahtoa kehittää omaa osaamistasi ja Capfulin palveluja
  • vahvoja tiimi-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa; ruotsin kielen taito lasketaan eduksi
  • yrittäjähenkeä ja myyntiorientaatiota

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jari Puhakka (puh. 040 5622 675) maanantaina 5.2.2018 klo 16.00–17.00, torstaina 8.2.2018 klo 16.00–17.00 ja keskiviikkona 14.2.2018 klo 17.00–18.00. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.capful.fi.  

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.2.2018 mennessä osoitteella jari.puhakka@capful.fi. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Eteläesplanadilla.