(Poistunut julkaisusta)

Kokenut koneistaja
Temp-Team Finland Oy / Premeka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Yritysesittely

Asiakasyrityksemme Premeka Oy on tarkkuusmekaanisten tuotteiden kehitykseen ja valmistukseen erikoistunut sopimusvalmistaja. Heillä on lähes 30-vuoden kokemus yhdistettynä joustaviin suunnittelu ja valmistusmenetelmiin. Tämä mahdollistaa ketterän ja kilpailukykyisen palvelukokonaisuuden erityisesti piensarjoihin. Luotettavuus, laatu ja toimitusvarmuus ovat heidän toimintansa kulmakiviä, joista he eivät tingi. Heille on tärkeää jatkuva toiminnan kehittäminen ja uusien teknologioiden hyödyntäminen.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme Asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen Muurameen KOKENUTTA KONEISTAJAA.
TEHTÄVÄSSÄSI tulet työskentelemään marraskuussa käyttöönotettavalla 4-akseliselle pystykaraiselle työstökeskukselle.

Mitä odotamme sinulta?

EDELLYTÄMME sinulta ammattilaisen asennetta sekä:
-Vankka kokemus cnc-koneistuksesta työstökeskuksilla, sisältäen:
- Ohjelmointi ja asetusten teko
- Työmenetelmien hallinta
- Hyvä piirustusten lukutaito
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Oma-aloitteisuutta ja hyvää oppimiskykyä
- Vastuuntuntoinen asenne ja ammattiylpeys tehdä asiat hyvin

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

-Kokemusta CAM-ohjelmista
- Kokemusta vaakakaraisista työstökeskuksista
- Huumorintajua ja mutkatonta asennetta

Mitä tarjoamme?

TARJOAMME kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä motivoituneessa ja osaavassa porukassa. Vahva kasvu ja investoinnit tarjoavat monipuoliset kehittymismahdollisuudet alalla pidempäänkin toimineelle osaajalle.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostui avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – KOKENUT KONEISTAJA. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.
Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Kristiina Kallio 040 500 2830 / Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890. Hakuaika päättyy 30.11.2019.