(Poistunut julkaisusta)

KOKENUT KONEISTAJA Satakuntaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakkaamme on Satakunnassa sijaitseva vaativiin koneistustöihin ja osakokonaisuuksiin erikoistunut metallialan toimija. Etsimme heille nyt osaajaa nimikkellä

KOKENUT KONEISTAJA Satakuntaan

Toivomme hakijoilta aiempaa taustaa monipuolisista koneistustöistä, ohjelmointitaitoa (Heidenhain) sekä metallialan koulutustaustaa. Arvostamme myös muuta soveltuvaa työkokemusta metallialalta.

Asiakasyrityksemme tarjoaa modernin työympäristön, tuotantomenetelmät ja -laitteet sekä laadukkaat tuotteet. Yritys tarjoaa monipuolisia palveluita projektitoimituksista vuosisopimuksiin laadukkaasti ja tehokkaasti.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - KOKENUT KONEISTAJA Satakuntaan. Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi.