(Poistunut julkaisusta)

Kokenut kodinkoneasentaja Hakoselle
Hakonen Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Haemme nyt Hakoselle ammattitaitoista kodinkoneasentajaa, kodinkoneiden jakelu- ja asennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Hakonen palvelee asiakkaitansa päivä, - ilta- ja viikonloppuaikoina.

Haemme nyt Hakoselle ammattitaitoista kodinkoneasentajaa, kodinkoneiden jakelu- ja asennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Hakonen palvelee asiakkaittansa päivä, - ilta- ja viikonloppuaikoina.

Kodinkoneasentajana pääset mukaan Hakosen ammattitaitoiseen porukkaan, joka koostuu kodin- ja pesulakoneiden ammattilaisista. Kodinkoneasentajana työskentelet itsenäisesti tai osana kahden hengen jakelutiimiä vastaten tuotteiden laadukkaasta ja ajantasaisesta toimituksesta Hakosen asiakkaille. Tehtävä sisältää tuotteiden lastauksen, turvallisen ja oikeaoppisen toimituksen sekä asennuksen asiakkaan luona.

Toivomme hakijoilta:

  • sähköasentajan koulutusta
  • kokemusta kodinkoneiden toimittamisesta ja asentamisesta
  • B-luokan ajokorttia (C-kortti luetaan eduksi)
  • reipasta ja oma-aloitteista asennetta työhön
  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • suomen kielen taitoa, muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme pitkäaikaisen, monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden sekä ammatilliseen kehittymiseen että kilpailukykyisen palkkauksen. Saat ammattitaitoisen tiimin tuen ja kasvavan yhtiön vauhdikkaan ympäristön sekä työyhteisön rennon ilmapiirin vakavaraisessa ja arvostetussa perheyrityksessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja Baronalta antaa: Markus Korpela p. 050 464 8493.