(Poistunut julkaisusta)

Kokenut kirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Oletko kokenut rakennusalan ammattilainen ja etsit kirvesmiehen töitä? Lue lisää!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneempia kirvesmiehiä uudiskerrostalotyömaalle Tampereelle. Työtehtäviin sisältyy elementti- ja ikkuna-asennuksia, väliseinien pystytystä, ovien asentamista ja runkotöitä. Etsimämme henkilö on omatoiminen, jolta hommat hoituvat itsenäisesti ja hyvällä työnjäljellä. Joitakin töitä tehdään myös yhdessä työparin kanssa, joten tiimissä toimiminen tulisi olla myös tuttua. Kokemuksesi lisäksi ainoa vaatimus työllistymiselle on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Jos sitä ei löydy taskustasi niin kurkkaa tulevat kurssit täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit. 

Arvostamme kokemustasi, ja palkkaa maksamme aina osaamisesi mukaisesti. Haluammekin kuulla hakemuksessasi kokemuksestasi sekä palkkatoiveestasi, joista voimme keskustella lisää haastattelussa! WorkPower on alalla toiminut jo yli 15 vuoden ajan, joten osaava rakennustiimimme toimii yhteyshenkilöinäsi koko työsuhteesi ajan. Kyseisen kohteen valmistuttua voit halutessasi jatkaa työskentelyä toisessa asiakasyrityksessämme. Työsuhteesi ajaksi tulet saamaan laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä kattavan perehdytyksen. Yrityksemme on saanut kiitosta työntekijöiltään nopeasta palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta.

Haastattelemme tällä hetkellä hakijoita etäyhteyksin ja rekrytointimme pyörii tilanteesta huolimatta normaalisti. Jos sinulle herää kysyttävää, voit olla HR-koordinaattoriimme yhteydessä. Laitetaan pyörät pyörimään!

Jenna Rantanen, HR-koordinaattori p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, raksa, rakennusala, Tampere, Pirkanmaa