Kokenut kirvesmies uudiskohteeseen
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2021

Oletko kokenut rakennusalan ammattilainen ja etsit kirvesmiehen töitä? Lue lisää!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneempaa kirvesmiestä uudiskerrostalotyömaalle Tampereelle. Työtehtäviin kuuluu mm. ikkuna- ja oviasennukset, väliseinien pystytykset sekä muut runkovaiheen työt. Toivomme, että olet omatoiminen ja laadukkaan työnjäljen omaava ahertaja, jolta sujuu työt niin itsenäisesti kuin tiimissä. Kerro hakemuksessasi jo valmiiksi millaisilla työmailla olet aiemmin työskennellyt, ja missä juuri sinun ammattitaitosi on vahvimmillaan! Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan.

Työ alkaa sovitusti toukokuussa. Työaika normaalisti arkisin klo 7-15.30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaisesti, tekijän ammattitaitoon perustuen.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Toimistollamme Sinua auttaa mukava ja ammattitaitoinen HR-tiimi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Lähetä hakemuksesi pikimmiten joko alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme! Työsi saattavat alkaa jo ensi viikolla!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, kokenut kirvesmies, timpuri, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452524
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere