Kokenut kirvesmies uudiskohteeseen
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Oletko kokenut rakennusalan ammattilainen ja etsit kirvesmiehen töitä? Lue lisää!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneempaa kirvesmiestä uudiskerrostalotyömaalle Tampereelle. Työtehtäviin kuuluu mm. elementtien ja ikkunoiden asennukset, väliseinien pystytykset sekä muut runkovaiheen työt. Toivomme, että olet omatoiminen ja laadukkaan työnjäljen omaava tekijämies. Joitakin töitä tehdään myös yhdessä työparin kanssa, joten tiimissä toimiminen tulisi olla myös tuttua. Hakemuksessa tahtoisimme mielellämme kuulla, millaisilla työmailla olet aiemmin työskennellyt, ja missä juuri sinun ammattitaitosi on vahvimmillaan! Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan.

Työ alkaa sovitusti maaliskuussa 2021. Työaika normaalisti arkisin klo 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaisesti, tekijän ammattitaitoon perustuen.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Toimistollamme Sinua auttaa mukava ja ammattitaitoinen raksatiimi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Lähetä hakemuksesi pikimmiten, niin olet heti mukana rekrytointiprosessissa!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, kokenut kirvesmies, timpuri, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428009
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere