(Poistunut julkaisusta)

Kokenut kirvesmies pientalotyömaille
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta KIRVESMIESTÄ pientalotyömaille Keski-Uudellemaalle. 

Olet hakemamme henkilö, mikäli luet itsesi jo rakentamisen moniosaajaksi ja sinulla on kirvesmiehen työstä jo useamman vuoden kokemus. Etsit pitkäaikaista työtä ja otat mielelläsi vastuuta - toimit mahdollisesti myös kymppinä työmaalla. Sinulla on luonnollisestikin voimassaoleva työturvallisuuskortti ja olet hyvässä fyysisessä kunnossa. Työsi teet motivoituneella otteella. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös suomen kielen taitoa. 

Työssä vakinaistut suoraan mukavaan asiakasyritykseemme. Työ on kokopäivätyötä. Haethan tehtävää sivuillamme www.amiko.fi. Lisätiedusteluihin vastaa Amikon henkilöstökonsultti Viivi Airu, p. 050 416 9210, viivi.airu@amiko.fi.  

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!