(Poistunut julkaisusta)

Kokenut kirjanpitäjä, taloushallinnon konsultti
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Etsimme liiketoimintamme kasvaessa Tampereen kirjanpitotiimiimme kokeneitä kirjanpitäjiä nimikkeellä taloushallinnon konsultti.

Taloushallinnon konsulttina työpäiväsi koostuvat vaihtelevista ja erilaisista tehtävistä asiakasyritystesi taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Iso osa työstäsi on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan konsultoivalla otteella. Tarjoamme tehtävässä mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, KTM) ja mahdollisesti KLT-tutkinto.
  • Olet kerännyt kokemusta kirjanpitotyöstä vähintään 5 vuoden ajan. Eduksi katsomme, jos ainakin osa kokemuksesta on hankittu tilitoimistossa.
  • Kokemusta tilinpäätöksien tekemisestä itsenäisesti
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta emme pane pahaksemme myöskään ruotsin tai muiden kielien osaamista.

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Haluat aktiivisesti kehittää sekä osaamistasi ja ammattitaitoasi. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä. Eduksi katsomme kokemuksen NetSuite - ja / tai Netvisor -järjestelmistä. 

Miksi Greenstep?

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme tulevalle taloushallinnon asiantuntijalle tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten sekä monipuolisten asiakkaiden kanssa.

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja lähes 300 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajan asiantuntijaorganisaatioksi. Oulussa meitä on jo lähes 30!  Teemme asiantuntija työtä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Olemme vahvasti mukana teknologiakehityksessä kuten robotiikassa ja analytiikassa. Uusista asiakkaistamme merkittävä osa tulee suositusten kautta.  

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Virossa ja Ruotsissa. Tampereen toimistomme sijaitsee Tampereen keskustan Technopoliksessa.


 

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten hae mielummin ennemmin kuin myöhemmin! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.2.2020. mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.