(Poistunut julkaisusta)

Kokenut kirjanpitäjä Jyväskylään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme Valmet Technologies Oy:lle kirjanpitäjää. Kirjanpitotiimissä olet vastuussa yrityksen kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä yhdessä tiimin kanssa.
 
Toivomme, että olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä. Sinulla on taloushallinnon tutkinto ja useamman vuoden kokemus kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä. Arvostamme kokemusta IFRS-standardien mukaisesta kirjanpidosta. Kokemus projektiluonteisista tehtävistä katsotaan eduksi. Olet tarkka ja huolellinen, ja valmis ratkaisemaan ongelman kuin ongelman; sinulle on myös tärkeää kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mainio mahdollisuus laajentaa osaamistasi. Tarjolla on myös kilpailukykyinen palkka ja kannustavan työyhteisön tuki. Valittu henkilö saa laadukkaan perehdytyksen yrityksen järjestelmiin ja käytäntöihin. Työ on alustavasti määräaikainen vuoden ajan.
 


Heräsikö mielenkiintosi?  
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Tea Heinola, 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta viimeistään 24.2.2019 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kirjanpitäjä


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Olga Jokinen


Toimipaikka:  Jyväskylä