(Poistunut julkaisusta)

KOKENUT KIINTEISTÖNHOITAJA TAMPEREELLE
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen kiinteistö- ja pihahuollon ammattilainen Tampereella. Etsimme heille nyt vahvistusta nimikkeellä

KOKENUT KIINTEISTÖNHOITAJA TAMPEREELLE

Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa koulutustaustaa. Tehtävään valittava henkilö on vastuussa asiakkaamme asuinkiinteistökohteiden sisä- ja ulkotöistä (esim. lukkojen vaihdot, listoitukset ja lumityöt, hiekoitukset yms.) Toivomme hakijoilta lisäksi vähintään kohtalaisia it-taitoja sekä suomen kielen taitoa.

Tehtävä pitää sisällään myös viikkopäivystykset (yrityksen auto käytössä) ja kohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Rooli on kokopäiväinen ja pitkäaikainen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus palkkatoiveen kera järjestelmäämme mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - KOKENUT KIINTEISTÖNHOITAJA TAMPEREELLE. Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi.