Kokenut kenttäasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Etsimme asiakkaallemme kokenutta kenttäasentajaa teollisuuden automaatioasennusten pariin. Asiakkaamme X Automaatio on muun muassa keskusvalmistuksiin, sähkösuunnitteluun sekä kone- ja prosessiautomaatioasennuksiin keskittynyt ylöjärveläinen yritys, jolle laatu ja asiakastyytyväisyys ovat kunnia-asioita.

Työnkuvaus:
Kenttäasentajana pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä teollisuuden tuotantolaitoksissa. Pääasiallisen työnkuva koostuu sähkö- ja automaatioasennuksista sekä vikakorjauksista. Työtä tehdään vaihtuvissa kohteissa Pirkanmaan alueella. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, viikkotyöaika on 40h/vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Ketä etsimme:
Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla sähkö- tai automaatioalan koulutus sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sähkökaavioiden ja piirikaavioiden lukutaito on ehdoton edellytys tehtävän ansiokkaaseen hoitamiseen. Osallistut päivittäisiin työtehtäviin tiiviissä yhteistyössä lähitiimisi kanssa, sinulla tulee kuitenkin olla kyky suoriutua töistä itsenäisellä otteella. Toivomme, että omaat hyvän paineensietokyvyn, joustavan työotteen ja asiakaspalveluhenkisen persoonan. Työssä vaadittavia kortteja ovat työturvallisuus-, sähkötyö- ja tulityökortit sekä hätäensiapu.

Tarjoamme:
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan mielenkiintoisessa työympäristössä. Tässä työssä osaamisesi palkitaan kilpailukykyisellä palkkauksella. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja laadukkaat nykyaikaiset työvälineet. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Hakuprosessi
Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma!
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö HR-konsultti Mira Salomaa puh. 045 132 0405. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen mira.salomaa@workpower.fi.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Avainsanat: Pirkanmaa, teollisuus, sähköasentaja, automaatioasentaja, vakituinen, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot