(Poistunut julkaisusta)

Kokenut käyttöoikeushallinnan ammattilainen
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Etsimme riskienhallintapalveluiden SAP- tiimimme kokenutta käyttöoikeushallinnan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Tule mukaan osaavaan ja rennolla meiningillä varustettuun tiimiimme rakentamaan menestystä asiakkaillemme ja työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa!

Käyttöoikeushallinnan asiantuntijana pääset osallistumaan asiakkaidemme globaaleihin ERP-hankkeisiin ja työskentelemään monipuolisesti erilaisissa toimeksiannoissa vastaten käyttöoikeushallinnan kokonaisuudesta. Toimeksiannosta riippuen tehtäviisi kuuluu mm. ERP-hankkeiden käyttöoikeushallinnan arviointi, kehitys sekä toteutus. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme, joten osallistut myös sisäisiin kehitysprojekteihin. Kiinnostuksesi mukaan voit kehittää osaamistasi myös muilla riskienhallinnan alueilla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia ja hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa vuonna 2019. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Mitä etsimme?

 • Sinulla on vahvaa osaamista seuraavilta osa-alueilta:
  • SAP käyttöoikeushallinta ja SAP GRC
  • IdM ratkaisut
  • Käyttöoikeuskonseptien suunnittelu ja toteutus.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (sekä suullinen että kirjallinen).

Toivomme, että nautit tiimissä työskentelystä ja teet tiivistä yhteistyötä kollegoidesi kanssa, sekä annat oman panoksesi rennon työilmapiirimme rakentamiseen. Olet aikaansaava, otat vastuuta tekemisestäsi ja motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta.

Arvostamme

 • Muiden kuin SAP:n ERP -järjestelmien käyttövaltuushallinnan osaamista, kuten Microsoft, Oracle
 • Kokemusta data-analytiikkatyökaluista, kuten Alteryx, BRE
 • Soveltuvia SAP-sertifikaatteja
 • Soveltuvaa työkokemusta.

Kiinnostuitko?

Lähetä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.8.2020. Käymme läpi hakemuksia ja aloitamme haastattelut elokuun aikana.

Lisätietoja antavat Sanna Oinonen, sanna.oinonen@pwc.com / 050-486 9372 tai Harri Virtanen, harri.virtanen@pwc.com / 040-681 5901