Kokenut käyttökokemussuunnittelija
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Nyt olisi tarvetta seniorisuunnittelijalle, jolla on halua tehdä asioita eikä vain puhua niistä. Mitä jos aloittaisitkin kesäloman jälkeen uusissa hommissa? Fennia on vakuutusyhtiönä haastajaroolissa: riittävän suuri ollakseen relevantti, mutta riittävän pieni saadakseen asioita aikaiseksi. Meillä on menossa valtaisa uudistusprojekti nimeltään Tulevaisuuden Fennia. Osana sitä tehdään suuria järjestelmäuudistuksia ja pannaan uusiksi kaikki asiakkaiden näkemät palvelut. Tämän tason uudistuksia ei tehdä joka päivä, ja tähän tarvitsemme apuasi. 

Tässä uudistuksessa kestää kuitenkin useampia vuosia. Lyhyemmällä tähtäimellä kehitämme nykyisiä palveluitamme paremmaksi. Tähänkin tarvitsemme sinua.

Etsimme tekijää, joka kykenee ottamaan hommat haltuun

Tässä roolissa pääset määrittämään monia asioita. Designin merkitys on ymmärretty Fennialla, ja se on tärkeä osa koko firman strategiaa. Visiomme on tarjota toimialan parasta asiakaskokemusta. Meillä on merkittävän kokoinen CX- ja palvelumuotoiluyksikkö, joka tekee asiakasymmärrystyötä. Käytännön UX-suunnittelu sitä vastoin ei ole vielä yhtä vakiintunutta. Pääsisit määrittelemään, kuinka teemme tätä työtä ja ottamaan kontollesi design systemin omistajuuden. Design ops voisi olla hyvä pöhinäsana.

Tämä rooli voisi soveltua hyvin esimerkiksi konsulttitaustaiselle tekijälle, jolla on yli viisi vuotta kokemusta alalta ja joka haluaa keskittyä johonkin pitkäjänteisempään ja jättää pysyvän jäljen ihmisten arkeen. Jos olet kaikkeen pystyvä fullstack-tekijä, oikein hyvä. Se ei ole kuitenkaan välttämätöntä. Tässä roolissa on tärkeää pystyä sekä tuottamaan tuotantovalmista designia että johtamaan tämän tuottamista ja soveltamaan olemassa olevia tyyliohjeitamme vuorovaikutteisiin digipalveluihin istuviksi. Lisäksi olisi tärkeää hallita systemaattinen tapa tehdä laadukasta UX-suunnittelua ja pystyä viestimään näistä asioista ohjelmistokehittäjien kanssa.

Jos sinulla on kokemusta design systemeistä ja osaat rakentaa Figmalla fiksuja kokonaisuuksia, jotka venyvät, mutta eivät pauku, aina parempi.

Eikä ole tarkoitus, että tekisit yksin kaiken. Teemme yhteistyötä pätevien konsulttien kanssa ja omakin tiimimme on vahvistumassa. Sinulla olisi merkittävä rooli myös tässä kehityksessä.

Tarjoamme tilaa, tukea ja oppimismahdollisuuksia

Meillä ei ole kombuchakaappia eikä pallomerta, mutta sitäkin enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin. Hiljattain läpikotaisin remontoitu pääkonttori on kätevällä paikalla Triplan vieressä Helsingin Pasilassa, jahka pääsemme taas työskentelemään toimistolla. Myös kunnolliset työvälineet on luvattu hankkia. Tehtävä on vakituinen.

Tiimiin kuuluvat myös tärkeiden digikanaviemme tuoteomistajat, jotka vastaavat Fennia.fi-sivustosta, vakuutusten verkkokaupasta sekä Oma Fennia -itsepalveluportaaleista kuluttajille ja yrityksille. Pääset siis toimimaan suorassa yhteydessä liiketoiminnan kanssa sen sijaan, että he edustaisivat jotain toista ja kaukaista yksikköä, niin kuin joskus tapahtuu.

Viereisissä tiimeissä toimivat digimarkkinoinnin, analytiikan ja markkinointiautomaation asiantuntijat, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Mahdollisuus päästä työskentelemään läheisesti näiden aiheiden parissa kuulostaa toivottavasti myös sinun korvaasi kiinnostavalta, vaikka et olisi vielä näiden alojen asiantuntija.

Vaikka oma roolini ei virallisesti sisällä design-työtä, pitkä taustani design-konsulttina vaikuttaa näkökulmaani. Pystyn esihenkilönä tarjoamaan ammatillista mentorointia ja ennen kaikkea ymmärrän, mitä moderni design-työ on ja ei ole, joten kykenen toimimaan tukenasi ja auttamaan sinua onnistumaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä: Matias Pietilä, Digital Channels Development Lead, puh. 050 5060 201. Tavoitat minut parhaiten 15. & 17.6. ja 23. & 24.6. klo 16–17.

Kiinnostuitko? Hae siis nyt!

Toivomme, että pääsisit aloittamaan tehtävässä elokuun aikana. Alustavat haastatteluajat on suunniteltu viikoille 25-26, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten ja viimeistään 27.6.2021. 

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465532
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa