(Poistunut julkaisusta)

Kokenut kalliorakentamisen asiantuntija/projektipäällikkö
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

WSP:n geo- ja kalliosuunnittelussa etsimme laadukkaita ja taloudellisia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin. Tärkeimpiä kumppaneitamme ovat sekä kaupungit että yksityiset rakennuttajat. Olemme mukana useissa merkittävissä hankkeissa sekä Suomessa että Ruotsissa. Viimeaikaisia töitämme ovat mm. Riihimäen kolmioraide ja FinEst Link Helsinki-Tallinna tunnelin esisuunnittelu. Olemme mukana myös Pisararadan ja Länsimetron jatkeen suunnittelussa. 

Haemme kokenutta kalliorakentamisen asiantuntijaa/projektipäällikköä Helsinkiin. 

Tehtävässä onnistuminen vaatii:

  • yli 5 vuoden työkokemusta kalliorakennussuunnittelusta 
  • Kielitaito (ruotsi, englanti) 
  • Käytännönkokemus kalliomekaniikasta
  • Asiakaslähtöinen työskentely ja muu kontaktiverkosto

Kokemus kaivossuunnittelusta ja työn valvonnasta sekä työmaapalvelusta ovat eduksi. FISE-suunnittelupätevyydet kalliorakentamisen alalta katsomme eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan kansainvälisessä yrityksessä jossa ihmiset voivat aidosti vaikuttaa asioihin ja kehittää toimintaa. Toimimme yhteistyössä globaalin WSP-verkoston kanssa. Teemme läheisesti yhteistyötä Ruotsin kanssa mm. olemalla mukana heidän suurissa tunnelihankkeissa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.5.2018 mennessä tai ole suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Petteri Somervuoreen, p. 0207 864 371, petteri.somervuori@wsp.com