(Poistunut julkaisusta)

Kokenut kalliorakennussuunnittelija
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019

WSP:n geo- ja kalliosuunnittelussa etsimme laadukkaita ja taloudellisia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin. Tärkeimpiä kumppaneitamme ovat sekä kaupungit että yksityiset rakennuttajat. Olemme mukana useissa merkittävissä hankkeissa sekä Suomessa että Ruotsissa. Viimeaikaisia töitä missä olemme olleet mukana ovat mm. Länsimetron jatke, Riihimäen kolmioraide, Pisararata, FinEst Link Helsinki-Tallinna tunnelin esisuunnittelu ja Tukholman Yellow-line metrolinja. 

Haemme kokenutta kalliorakennussuunnittelijaa Helsinkiin. 

Tehtävässä onnistuminen vaatii:

  • vähintään 5 vuoden työkokemusta kalliorakennussuunnittelusta 
  • Kielitaito (ruotsi, englanti) 
  • Käytännönkokemus kalliomekaniikasta
  • Asiakaslähtöinen työskentely ja muu kontaktiverkosto

Kokemus kaivossuunnittelusta ja työn valvonnasta sekä työmaapalvelusta ovat eduksi. FISE-suunnittelupätevyydet kalliorakentamisen alalta katsomme eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan kansainvälisessä yrityksessä jossa ihmiset voivat aidosti vaikuttaa asioihin ja kehittää toimintaa. Toimimme yhteistyössä globaalin WSP-verkoston kanssa. Teemme läheisesti yhteistyötä Ruotsin kanssa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.4.2019 mennessä tai ole suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Petteri Somervuoreen, p. 0207 864 371, petteri.somervuori@wsp.com.