(Poistunut julkaisusta)

Kokenut Java/Fullstack ohjelmistokehittäjä
Cinia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020
Millaisiin projekteihin etsimme tekijää?

Cinian ohjelmistokehitys toteuttaa omaan näkemykseen ja arkkitehtuuriosaamiseen perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Panostamme ketteriin ohjelmistokehitysprosesseihin ja automatisoituihin DevOps-ympäristöihin, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.

Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla. Kehitystiimimme jäsenenä pääset tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.

Normaalioloissa työskentelemme pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti.


Millaista osaajaa etsimme?

Etsimme nyt Helsinkiin ja Jyväskylään kokenutta fullstack-ohjelmistokehittäjää. Keskeisiä teknologioita hankkeissamme ovat mm. Java, Spring Boot, React ja muut JavaScript-kirjastot, PostgreSQL sekä AWS. Toivomme, että sinun työkalupakistasi löytyy ainakin Java sekä käytännön kokemusta joistakin yleisimmistä pilviympäristöistä (esim. AWS tai Azure).

On tärkeää, että haluat ymmärtää asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita ja pystyt hahmottamaan laajoja järjestelmäkokonaisuuksia. Haluat osallistua myös vaatimusmäärittelyyn. Uskallat ehdottaa ja perustella tilanteisiin sopivia teknisiä ratkaisuja, tuotat laadukasta koodia ja autat tiimisi jäseniä onnistumaan.

Arvostamme laajaa teknologia- ja menetelmäosaamista sekä monipuolista käytännön projektikokemusta sovelluskehityshankkeista. Tehtävä edellyttää halukkuutta omaksua uusia nousevia teknologioita, mutta vaatii toisinaan myös uskallusta taklata legacy-järjestelmiä, sillä jotkut projektimme modernisoivat vanhaa tai integroituvat olemassa oleviin järjestelmiin.

Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta Scrum Masterina toimimisesta tai olet ollut suunnittelemassa (pilvi)arkkitehtuureja tai rakentamassa jatkuvan julkaisun automaatiota kehityksestä tuotantoon. 


Edut meillä

Cinian Ohjelmistoratkaisut -yksikössä pääset osaksi lämminhenkistä, erittäin osaavaa, n. 120 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Etuihimme kuuluu mm:
  • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
  • Modernit työvälineet ja työtilat
  • Lounasetu
  • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
  • Kattava sairauskuluvakuutus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelu
  • Harrastekerhot
  • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot
Voit tutustua tekemiseemme tarkemmin osoitteessa ohjelmistokehitys.cinia.fi


Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi, osaamistasi teknologioista sekä kokemuksestasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimiehet Petri Orädd, 040 1959 851 (Helsinki) sekä Ilari Liukko, 050 4367 494 (Jyväskylä), etunimi.sukunimi@cinia.fi. 

Hae heti, sillä vaikka haku päättyy 1.11.2020, saatamme olla yhteydessä jo aiemmin, koska käsittelemme hakemuksia läpi koko hakuajan.

#ohjelmistokehitys #ohjelmistoratkaisut #Fullstack #Java #React #JavaScript #SpringBoot #AWS #ScrumMaster