(Poistunut julkaisusta)

Kokenut Iv-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Nyt meillä olisi useampi paikka avoinna kokeneille Iv-asentajille Pääkaupunkiseudulla. Jos mielenkiintosi heräsi, niin tartu ihmeessä tilaisuuteen ja jatka lukemista.

Työnkuvaus:
Työ sisältää pääosin ilmastointilaitteiden asennus, säätö- ja huoltotöitä asiakkaamme vaihtuvissa huoltokohteissa Pk-seudulla. Työtehtävät määrittyvät pitkälti työntekijän osaamisen mukaan. Katsomme eduksi mikäli sinulta löytyy alan koulutus sekä kokemusta eristystöistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
-Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
-Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi vaihtuvien kohteiden vuoksi.

Hakuprosessi:
Työsuhde alkaa vuokratyösuhteella minkä jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja luulet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen heti tulemaan sivujemme kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä:
Maria Pelkonen, HR-koordinaattori
maria.pelkonen@workpower.fi

Avainsanat: Iv-asentaja, Iv-asennustyö, saneeraus, pääkaupunkiseutu, kokoaikatyö