(Poistunut julkaisusta)

Kokenut IT-Specialist Atealle
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Etsimme asiakkaallemme Atea Finlandille asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa IT- Specialistia lähituen tehtäviin Jyväskylän alueelle yritysasiakasympäristöön. Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva ja IT-alalta osaamista jo kerryttänyt henkilö, joka on kiinnostunut kehittymään alalla monipuolisten tehtävien parissa.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen (työasemat, oheislaitteet ja mobiililaitteet), käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työssäsi tulee vastaan myös AV-laitteisiin liittyviä työtehtäviä. Työ tapahtuu yritysympäristössä, jossa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen. Arvostamme erityisesti kokemusta AV-laitteiden parista. Toivottavasti sinulla siis pysyy ruuvimeisseli kädessä!

Työajat tehtävässä sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin. Etsimme asiakkaallemme henkilöä pidemmäksi aikaa. Työ on kokopäiväinen, 37,5h/vko. Koska työ on luonteeltaan liikkuvaa, tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä omaa autoa. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

KENELLE?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti IT-tuesta innostuvalle, asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo useampien vuosien kokemus IT-tuen tehtävistä ja teknisten ongelmien ratkomisesta. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva työntekijä, ja osaat priorisoida sekä suunnitella työtehtäviäsi. Nautit asiakkaiden kohtaamisesta ja työtehtäviesi lomassa välillä myös small talkin heitosta. Palvelet luontevasti asiakkaita sekä suomen- että englannin kielellä.

TOIVOMME:

  • soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa
  • työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • kokemusta AD käyttäjähallinnasta
  • kokemusta AV-laitteiden asennuksesta ja vikatilanteiden selvittelystä
  • oman auton käyttömahdollisuutta

TARJOAMME:

  • monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista Atean koulutusohjelman avulla
  • ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön
  • lue Ateasta lisää ilmoituksen alapuolelta

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttä, tammi-helmikuussa 2020.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään laajempi turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Voit käydä tutustumassa millaista on työskennellä Barona IT:n kautta Atealla:

https://careersblog.barona.fi/unelmana-ty%C3%B6-tietokoneiden-parissa