(Poistunut julkaisusta)

Kokenut IT -ratkaisumyyjä Buutti Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019
Asiakkaamme Buutti Oy etsii joukkoihinsa kokenutta, tuloskeskeistä ja yrittäjähenkistä myyjää luomaan pitkäkestoisia asiakassuhteita ja kasvattamaan toimintaa täysin uudelle alueelle IT-toimeksiantoprojektien myynnin parissa. Tehtävässä pääset itsenäisesti työstämään asiakkuuksiasi eteenpäin sekä kasvattamaan asiantuntijuutta IT-myynnin saralla. Jos nautit vastuullisesta ja itsenäisestä työtehtävästä ja olet työotteeltasi periksiantamaton ja itsenäinen B2B -myynnin osaaja, etsimme juuri sinua!
KUVAUS
Buutti Oy:n tarkoituksena on tulevaisuudessa kasvattaa kehittäjätiimiä ja hankkia asiakkuuksia Oulun lisäksi pääkaupunkiseudulta. Haemme nyt aikaisempaa kokemusta B2B -myynnistä kartuttanutta henkilöä liiketoimintapäällikön tehtävään pääkaupunkiseudulle.

Etsimällämme henkilöllä on kaupallinen tai tekninen korkeakoulutausta ja vahvat näytöt onnistuneesta B2B -myyntityöstä vähintään kahden vuoden ajalta. Työnteko tapahtuu pääkaupunkiseudulla, mutta työ vaatii satunnaista matkustusta muualla kotimaassa (mm. Oulu). Tarjoamme tehtävässä kilpailukykyisen palkkauksen, joka muodostuu kuukausipalkasta ja sen päälle tuloksen mukaan maksettavista provisioista sekä paikan osana kasvavaa ja kannattavaa IT-alan asiantuntijayritystä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan avainasemassa yrityksen liiketoiminnan laajentamiseen
* Kilpailukykyisen tulosperusteisen palkkauksen
* Tiiviin, dynaamisen ja matalahierarkkisen työyhteisön
* Alkuun kattavan perehdytyksen Oulussa
* Paljon vastuuta ja vapautta sekä hyvät etenemismahdollisuudet
* Joustavat etätyömahdollisuudet ja työajat

TYÖNKUVA

* IT-konsulttien toimeksiantojen myyminen (ml. asiakaspalavereiden buukkaus, yrityksen esittely, asiakaspalavereissa käynti) asiakkaille pääkaupunkiseudun alueella sekä asiakassuhteiden pitkäjänteinen hoitaminen
* Kokemuksen kartuttua kokonaisten ohjelmistokehitysprojektien myyminen asiakkaan ideoiden pohjalta asiantuntijan roolissa
* Uusien kehittäjien rekrytointi yhdessä teknisen asiantuntijan ja rekrytointivastaavan kanssa
* Kehittäjien esimiehenä toimiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto
* Vähintään kaksi vuotta kokemusta menestyksekkäästä IT-konsultointipalveluiden myynnistä (kylmäsoitot, buukkaukset ja asiakastapaamiset)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen)
* Kykyä työskennellä itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti
* Mielenkiintoa ja aitoa kiinnostusta kasvaa IT-alan myynnin ammattilaiseksi


Edellytämme sinulta satunnaista matkustusvalmiutta Suomen sisällä. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi tehtävässä.

Työntekijänä olet:


* Sinnikäs
* Itsenäinen
* Tuloskeskeinen
* Vastuuntuntoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuussa 2020, aikaisempi aloitus mahdollinen
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Pääkaupunkiseudun alue


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Buutti Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.
MUUTA TIETOA
Buutti Oy{target="_blank"} on alunperin oululainen yritys, joka tarjoaa ohjelmistokehitys-. konsultointi- ja IT-koulutuspalveluita. Toiminnan lähtökohtana on innostaa ja kouluttaa lisää ihmisiä tekniikan alalle, sekä yhdistää alan parhaat tekijät mielekkäisiin asiakasprojekteihin. Yritys on muutamassa vuodessa kasvanut 4 hengen perustajatiimistä kolmenkymmenen osaajan vahvaksi joukoksi.

Buutilaisia yhdistää intohimo teknologiaan, mutta vakavasti otettavaa työtä ei kuitenkaan tehdä vakavissaan. Buutilla vältetään kaikkea turhaa byrokratiaa ja viljellään joskus hyvää mutta enimmäkseen huonoa huumoria. Työntekijöilleen Buutti tarjoaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja, kilpailukykyisen palkan ja muut edut. Toiminta kasvaa jatkuvasti, joten työntekijät ovat avainasemassa nuoren ja ketterän yrityksen kehittämisessä.