(Poistunut julkaisusta)

Kokenut IT-projektipäällikkö
Nice-business Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

NICO on ICT-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti eri alojen asiantuntijoita asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin. NICO tarjoaa palkitsevan työskentelymallin kokeneille ICT-ammattilaisille. NICO, Nice-business Consulting Oy, on osa Fujitsu-konsernia.

Visiomme on olla yrittäjähenkisen ICT-ammattilaisen paras työpaikka. Nicolaisena pystyt vaikuttamaan työmäärääsi kuten yksityisyrittäjä, mutta ilman yrittäjävastuuta. Kevyen organisaatiorakenteemme ansiosta voimme maksaa kilpailukykyisen palkan ja edut, vakituisen työsuhteen lisäksi. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi/.


Haemme asiakkaallemme Helsinkiin 


PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / PROGRAM MANAGERIA

Haemme kahta kokenutta it-puolen projektipäällikköä julkisen sektorin asiakkaallemme Helsinkiin.

Projektit muodostuvat suurten julkishallinnon organisaatioiden sovellus- ja infrastruktuuriratkaisuiden suunnittelusta, koordinoinnista ja läpiviennistä. Tehtävässä on mahdollisuus päästä Suomen suurimpien IT-arkkitehtuurien ja -ratkaisujen pariin mielenkiintoisessa ja kehittyvässä ympäristössä.

Tehtävä tulee työllistämään100% normaalista työajasta. Tehtäviin saattaa kuulua myös asiakkaan kanssa erikseen tapauskohtaisesti sovittua varallaoloa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taustaa ICT-sektorin projektipäällikkönä toimimisesta sekä osaamista ja käytännön kokemusta seuraavilta alueilta:

  • Vähintään 5 vuoden kokemus projektipäällikön tehtävistä ja laajojen tietotekniikkaprojektien johtamisesta
  • Ketterän kehityksen menetelmien hyödyntämistä projektissa
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Projektityömenetelmien sertifikaatteja (esim. IPMA taso C, PRINCE2, PMP)
  • Microsoft – käyttäjähallinnan ratkaisut (AD)
  • Kokemusta tietoliikenneratkaisujen parissa
  • ITIL – palvelunhallinnan prosesseista.


Aikaisempi kokemus julkishallinnon toimeksiannoista on sinulle eduksi.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, kärsivällinen ja oma-aloitteinen. Olet tottunut kommunikoimaan virtuaalitiimien kanssa omaten hyvät viestintätaidot.  

Toimeksianto alkaa kevään aikana. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa, ja tavoite on saada ensimmäiset haastattelut asiakkaan toimesta tehtäväksi 3.4 joten toimithan nopeasti.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiakkaan työyhteisössä kiinnostavalla toimialla. Ansiotasosi muodostuu asiakastyön määrän ja asiakaslaskutuksesi pohjalta. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi työn ohessa. Työnantajasi on Nico, mutta työpisteesi sijaitsee asiakkaan tiloissa. Tarjoamme sinulle työsuhde-etuja, mm. online- koulutusmahdollisuuksia, ePassi lounas- ja liikuntaedun, laajennetun työterveyshuollon ja monia muita henkilöstöetuja.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Nina Lukkari joko puhelimitse numerosta 040 920 6023 tai sähköpostilla osoitteesta nina.lukkari(at)nico.fi. 

Käy tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fi