(Poistunut julkaisusta)

Kokenut integraatioarkkitehti tai -projektipäällikkö
Deloitte Finland - Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Kokenut integraatioarkkitehti tai -projektipäällikkö

Haluatko johtaa haastavia transformaatiohankkeita vaihtelevissa asiakasprojekteissa? Teknologiakonsultointimme kasvaa ja haemme nyt joukkoomme Helsingin Ruoholahteen kokenutta integraatioarkkitehtiä tai –projektipäällikköä. Työ Deloitten teknologiakonsultoinnissa pitää sisällään niin johdon konsultointia kuin teknologiaratkaisuiden viemistä käytäntöön. Tätä tukevat tehokkaat menetelmämme ja toimintatapamme. Toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden palvelualueidemme ja kansainvälisten kollegoidemme kanssa. Integraatioarkkitehtinä tai –projektipäällikkönä:
 • autat asiakkaitamme menestymään hyödyntämällä teknologian ja digitaalisuuden tarjoamia uusia liiketoimintamahdollisuuksia.
 • tässä roolissa toimeksiantosi liittyvät laajojen transformaatiohankkeiden tai yksittäisten tietojärjestelmäprojektin läpiviennin johtamiseen integraatioiden näkökulmasta.
 • voit toimia integraatioarkkitehtinä tai erityisasiantuntijana osana laajempaa projektitiimiä liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa.
 • projekteissa toimit yhteistyössä sekä asiakkaan että toimittajien kanssa.

Mitä me tarjoamme?
 
Lähestymistapamme on vahvasti liiketoimintalähtöinen ja tarjoamamme ratkaisut ovat käytännönläheisiä. Toimimme globaalien asiakasyritystemme sekä julkisen sektorin toimijoiden tukena digitaalisessa murroksessa tiiviissä yhteistyössä muiden palvelualueidemme sekä maailmanlaajuisen asiantuntijaverkostomme kanssa. Pääset osaksi dynaamista kulttuuriamme, jossa tehdään töitä yhdessä pyrkien aina parhaaseen laatuun ja lopputulokseen. Kulttuurissamme otetaan huomioon yksilöt ja panostetaan erityisesti palautteen antamiseen ja coachaamiseen kaikilla uratasoilla.  Deloitte tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet menestyä ja hyödyntää vahvuuksiasi.

Sinustako uusi deloittelainen?

Haluatko ottaa vastuullisen roolin, ohjata nuorempia teknisiä asiantuntijoita projekteissa ja haluat päästä hyödyntämään sinulle kertynyttä laajaa integraatio-osaamista? Toivomme, että sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan kehittämisestä teknologian avulla, vahvat kommunikointitaidot, projektien vetokokemusta ja kykyä toimia liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa. Näiden lisäksi toivomme sinulta:
 • aikaisempaa konsultointikokemusta tai kokemusta sisäisen konsultin roolissa
 • 4 - 10 vuoden työkokemusta tietojärjestelmien ja integraatioiden kehittämisestä ja usean vuoden kokemusta vastuullisesta roolista
 • laajaa kokemusta integraatioiden tai integraatioarkkitehtuurien kehittämisestä yhdellä tai useammalla seuraavista alueista:
  • EAI, ESB, SOA, BPM tai API arkkitehtuurit
  • Pilvialustat (esim. AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, IBM Cloud)
  • Integraatioalustat (esim. MuleSoft, Dell Boomi, Informatica, Oracle)
 • vahva ymmärrys tyypillisistä integraatioteknologioista ja -standardeista kuten HTTP, JMS, JDBC, REST, SOAP ja FHIR
 • useamman vuoden kokemusta toimimisesta laajoissa järjestelmähankkeissa esimerkiksi ERP tai CRM
 • halukkuutta toimia myös myynnillisessä roolissa
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä sähköinen hakemus nettisivuillamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.12.2019 ja liitä mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi. Heräsikö sinulle kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Petteri Pelkonen (Senior Manager, Core Business Operations) kertoo sinulle mielellään lisää. Petterin (045 131 1195) tavoitat parhaiten 11.11. klo 12.00-16.00 ja 22.11. klo 9.00-12.00.

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.