(Poistunut julkaisusta)

Kokenut huoltoasentaja kodinkone- ja pesulakonetiimiin
Hakonen Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Haemme Hakoselle toiminnan laajentuessa työtä pelkäämätöntä huoltoasentajaa Tampereelle monipuolisiin kodinkoneiden ja pesulakoneiden huoltotöihin.

Pääset mukaan Hakosen ammattitaitoisen huoltojoukkueen jäseneksi, joka koostuu kodin- ja pesulakoneiden ammattilaisista. Huoltojoukkueemme asiakaskunta koostuu pääosin kiinteistöalan toimijoista ja kiinteistöjen omistajista.

Palvelumme pitää sisällään kodin- ja pesulakoneiden huollot, mukaan lukien uudet modernit digitaaliset palvelutuotteet, kuten ajanvarausjärjestelmät tai porrasnäytöt mobiiliratkaisuineen. Asennuksia- ja huoltotöitä tehdään asiakkaiden hallinnoimissa tiloissa, joten vastuullasi on myös ajankohtien sopiminen asiakkaiden kanssa, sekä aikataulujen ja ajoreittien suunnittelu omiin työkohteisiin.

Sinulta toivomme:

  • ahkeraa asennetta sekä halua ja kykyä kehittyä ammatissasi
  • sähköalan koulutusta
  • vähintään B-ajokorttia
  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • kielitaitoa (suomi ja englanti)
  • halua olla huippuhyvän asiakaskokemuksemme keskeinen lenkki
  • kokemusta kodinkoneiden tai sähkölaitteiden huolloista.

Eduksi katsomme kokemuksen/koulutuksen LVI-alan asennus- ja huoltotöistä. C-ajokortti katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden sekä ammatilliseen kehittymiseen, että kilpailukykyisen palkkauksen. Saat ammattitaitoisen tiimin tuen ja kasvavan yhtiön vauhdikkaan ympäristön sekä työyhteisön rennon ilmapiirin vakavaraisessa ja arvostetussa perheyrityksessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja Baronalta antaa: Markus Korpela p. 050 464 8493