(Poistunut julkaisusta)

Kokenut höyläri Kotkaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Haemme asiakkaallemme Lasivuorimaa Oy:lle kokenutta höyläriä vakituiseen työsuhteeseen. 

Ikkunatehdas Lasivuorimaalla on vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito ikkunoiden, lasiterassien, lasikaiteiden ja alumiinijulkisivujen valmistajana, sekä hyvä maine työnantajana.

 

Höylärin työ on tarkkuuttaa vaativaa, käsin tehtävää puusepän työtä. Osa työstä tehdään toki koneilla, ja asetteiden teko kuuluu tällöin myös höylärin osaamisalueeseen.

Tehtävä edellyttää mielellään jo vuosien aikaisempaa kokemusta käsin tehtävästä puusepän työstä, sekä koneteknistä osaamista. Perinteinen puusepänteollisuuden ammattitutkinto (puuseppä) on hakijalle myös iso etu. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että käden taidot ovat kunnossa. Tarkkuus ja huolellisuus työnteossa ovat myös isossa roolissa höylärin pestissä. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen hyvämaineisessa puusepänteollisuuden yrityksessä mukavan tiimin kanssa. 

Laita hakemus suoraan tästä, tai sähköpostilla osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy