(Poistunut julkaisusta)

Kokenut hitsaustaitoinen LVI-asentaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haussa on nyt asiakasyrityksellemme kokenut ja hitsaustaitoinen LVI-asentaja!

Työtehtäviin kuuluu muun muassa hitsaaminen kaukolämpörakentamisessa.  Sinulla on kokemusta entuudestaan työstä ja mielellään hitsausluokat kunnossa. Tarvittaessa on mahdollista uudelleen suorittaa.

Tarjolla on täydet työtunnit viikoittain ja töitä on tarjolla määräaikaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus alan TES / sopimuksen mukaan.

Etsimämme työntekijä:

  • on ahkera ja omaa kovan motivaation työntekoa kohtaan
  • on tarkka ja huolellinen
  • on oma-aloitteinen ja valmis työskentelemään tarvittaessa itsenäisestikin
  • omaa hyvät tiimityöskentelytaidot

Ajokortti on eduksi tehtävään valittaessa.

Työsuhde on henkilöstövuokrauksen kautta ja jatkossa on mahdollisuus työllistyä muihin LVI-asentajan työtehtäviin tai asiakasyrityksen omille kirjoille.

Tarjoamme tarvittavat työvarusteet työsuhteen ajaksi käyttöösi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen (p. 050 475 2050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.