Kokenut henkilöverotuksen/ennakkoperinnän asiantuntija
PwC Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Etsimme monipuolisen kokemuksen omaavaa asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen People & Organisation -tiimiimme Helsinkiin.

People & Organisation -ryhmämme tarjoaa muun muassa kansainväliseen ja kotimaiseen henkilöverotukseen, ennakkoperintään ja muihin työnantajavelvoitteisiin, yrityskauppoihin, palkitsemiseen, sekä työoikeuteen liittyviä palveluita asiakkaillemme. Asiakkaamme ovat sekä kotimaisia että ulkomaisia yhtiöitä ja yksityishenkilöitä. Tiimimme työtehtävät liittyvät monella tavalla asiakasyritystemme työnantajaneuvontaan ja avustamme niin yritystä, kuin sen johtoa erilaisissa verotukseen liittyvissä tehtävänannoissa. Tuemme myös PwC:n muita liiketoiminta-alueita tilintarkastukseen, yrityskauppoihin ja johdon konsultointiin liittyen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä keskeisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Pääset mukaan rakentamaan uudenlaista osaajatiimiä mielenkiintoisten ja vaihtuvien tehtävien parissa. Kokenut asiantuntijatiimi toimii tukenasi.

Tule luomaan uutta ja olemaan mukana menestyksessä!

Tehtävässä pääset toimimaan sekä itsenäisesti että olemaan osa eri alojen asiakastiimejä. Asiakastilanteet ovat moninaisia ja pääset oppimaan koko ajan uutta, joten jos nautit vaihtuvista tilanteista ja dynaamisesta ympäristöstä, paikka on sinulle sopiva.

Mitä odotamme sinulta?

 • Usean vuoden kokemusta henkilöverotuksesta/ennakkoperinnästä

 • Pystyt ohjaamaan nuorempien asiantuntijoiden työtä, sekä suoriutumaan asiakastoimeksiannoista kollegojen tuella myös itsenäisesti.

 • Eduksi katsotaan työskentely Verohallinnon, asianajotoimiston tai Big4-yhtiön palveluksessa.

 • Tehtävään soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa.

 • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin sekä suomen kielen taitoa.

Lisäksi toivomme, että olet järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Aktiivinen ja innostunut asenteesi näkyy asiakas työskentelyssä ja olet valmis panostamaan omalta osaltasi rentoon ja positiiviseen työilmapiiriin tiimimme keskuudessa.

Miksi PwC?

Meille työntekijöidemme hyvinvointi ja henkilökohtainen kehitys on tärkeää. Panostamme kattavaan työterveyshuoltoon, tuemme omaehtoista liikunta- ja muuta harrastustoimintaa sekä mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn. Tuemme henkilöstön urakehitystä muun muassa koulutuksin sekä mahdollisuudella sisäiseen työnkiertoon.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12.2021. Käynnistämme haastattelut hakuajan ollessa käynnissä.

Lisätietoja tehtävästä: Harri Hirvonen; puh. 050 337 8218 tai harri.hirvonen@pwc.com. Soittoajat: torstai 3.12. klo 13-15 ja keskiviikkona 9.12. klo 15-16.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1528025
 • Tehtäväalue:
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Nora Klemelä (nora.klemela (a) pwc.com)
 • Sijainti: Helsinki