(Poistunut julkaisusta)

Kokenut henkilönostinasentaja sähkökokemuksella
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle kokenutta nosturiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen kansainväliseen ja nopeasti kasvavaan yritykseen. Asiakkaamme on reilu 10 vuotta henkilönostimien ja erikoisnostureiden vuokraukseen ja nosto- ja kuljetuspalveluihin keskittynyt yritys.

Työnkuvaus

Työssä toimit vanhempana asentajana henkilönostinten ja nostureiden parissa. Työhön kuuluu vaativaa vianhakua, sähköasennuksia, -huoltoja ja -korjauksia sekä mekaanista puolta hydrauliikan parissa. Työssäsi toimit sekä asiakkaamme viihtyisissä tiloissa Vantaalla että heidän asiakkaidensa luona. Työllistyt kauttamme suoraan asiakasyrityksellemme.

Työn edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta liikkuvan (raskaan) kaluston ja/tai henkilönostinten ja nostureiden asennuksista. Ideaalihakijamme on sekä hydrauliikan ja erityisesti väylätekniikan osaaja, joka hallitsee vaativammatkin sähköpuolen vianhaku- ja korjaustilanteet isompienkin nostureiden parissa. Työtehtävissä onnistuminen vaatii hyvää sähkö- ja hydrauliikkakaavioiden lukutaitoa. Sinulla A/B-ajokortti ja vähintään perustasoiset IT-taidot. Lisäksi katsomme eduksesi henkilönostintarkastajan paperit ja/tai katsastajan paperit.

Mitä tarjoamme?

Päivittäin työssäsi olet osa ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä ja osaamisesi palkitaan luonnollisesti myös motivoivalla palkalla (alkaen 16,5e/h riippuen osaamistasostasi). Tarjoamme osaavalle tekijälle paitsi mielenkiintoiset työtehtävät, myös kattavat henkilöstöedut aina työterveydestä hierontaan, saunatiloihin, vuosittaisiin ulkomaanmatkoihin ja koulutukseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen sekä laajan työterveyshuollon kellon ympäri että vakuutuksen, joka kattaa myös vapaa-ajan tapaturmat. Työntekijänä voit käyttää työajalla viikoittain toimitiloissa käyvän hierojan palveluita puoleen hintaan. Asiakasyrityksellämme on myös saunatilat, jotka ovat työntekijöiden käytössä. Vuoden 2019 aikana kaikki työyhteisön jäsenet pääsevät osallistumaan AEL:in järjestämään täsmäkoulutukseen. Kirsikkana kakun päällä yritys panostaa henkilöstön tapahtumiin esimerkiksi kahdesti vuodessa tapahtuvien ulkomaanreissujen muodossa. 

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)