Kokenut geosuunnittelija, Suomi
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme kokenutta suunnittelijaa geosuunnitteluyksikköön.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme kokeneita asiantuntijoita, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä eri suunnitteluhankkeissa.

Geosuunnittelijana pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, jossa Destia työllistää 170 asiantuntijaa omissa kehitys- ja rakennushankkeissa, valtion ja kuntien konsulttitoimeksiannoissa sekä allianssiryhmittymissä, joista esimerkkinä on juuri käynnistynyt Kalasatamasta Pasilaan -hanke.

Kokeneena geosuunnittelijana osallistut esimerkiksi ST, STk ja Allianssi-hankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen. Toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa tuottaen asiakkaillesi lisäarvoa asiantuntemuksellasi sekä teet tiivistä yhteistyötä Destian eri liiketoimintaryhmien kanssa. Lähimpinä kollegoinasi sinulla on yli kaksikymmentä työkaveria, joita kuvaa hyvin tarkka ja tunnollinen ote työhönsä sekä tiivis yhteishenki.

Destian geosuunnitteluyksikössä pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin kokemuksesi, erityisosaamisesi ja uratoiveidesi perusteella.

Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi mistä päin Suomea tahansa. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä vähintään viiden vuoden kokemusta pohjarakenteiden suunnittelun menestyksekkäästä toteutuksesta. Eduksi katsomme FISE -pätevyydet tai valmiudet hakea niitä.

Arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä positiivista otetta ja avointa kiinnostusta alaa kohtaan.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esimies ja yksikön päällikkö Antti Ikonen, 040 835 7023 tai antti.ikonen@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Suomi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424059
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite