(Poistunut julkaisusta)

Kokenut Full Stack kehittäjä kansainväliseen tiimiimme
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Mehiläinen hakee Turkuun tai Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

KOKENUTTA FULL STACK -KEHITTÄJÄÄ UUTEEN KANSAINVÄLISEEN TIIMIIMME.

Digitaalisille terveydenhuollon innovaatioille on kasvava maailmanlaajuinen kysyntä. Olemme Mehiläisellä tehneet jo 110 vuoden ajan kestävää liiketoimintaa, mutta omaamme yrittäjähenkisen asenteen ja startup-mentaliteetin. BearingPointin hiljattain tekemien tutkimusten mukaan olemme kotimaan johtava digitaalisten terveyspalveluiden toimittaja ja sijoituimme toiseksi koko Euroopassa.

Nyt meillä on erinomainen tilaisuus lähteä kansainvälistämään toimintaamme ja viemään digitaalisia ratkaisujamme uusien asiakkaiden käyttöön Suomen ulkopuolelle. Tämän tärkeän kehityksen myötä tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaikuttavan paikan kasvamaan yhdessä tällä matkalla.

Digitaaliset palvelumme ovat oleellinen asiakaskokemustamme. Haluamme tarjota tähän parhaat mahdolliset, modernit, käytettävyydeltään huipputasoa olevat ratkaisut myös uusien asiakkaidemme käyttöön. Mobiilisovelluksemme ja verkkopalvelumme ovat tämän kaiken keskipisteessä ja rajapintamme toimivat tukijalkoina uusien palveluiden rakentamisessa ja skaalaamisessa uusille asiakasryhmille.

Miksi haluamme sinut ja mitä roolissasi tulisit meillä tekemään?

-Tarjoamme mielekästä, tarkoituksellista työtä, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat tuhansia asiakkaitamme päivittäin
-Sinun ei tarvitse viettää päiviäsi miettien mikromaksuja ja mainospaikkoja, vaan saat keskittyä asiakaskokemukseen ja aidosti hyvinvoinnin edistämiseen
-Haluamme tarjota sekä sinulle että kehittämillemme palveluille mahdollisuuden kehittyä keräämällä jatkuvaa palautetta asiakkailtamme - ja tähän voit vaikuttaa suoraan omalla työlläsi.

Millaisia asioita toivoisimme sinulta löytyvän onnistuaksesi tehtävässä?

-Vahva osaaminen ja kokemus yhden tai useamman ohjelmointikielen kanssa, joka on tuonut sinut urallasi tähän asti
-Javascriptin tuntemus näyttelee oleellista osaa kehityksen kulmakivenä: löydät täältä vanhat tuttusi, kuten node.js, typescript, express, rx ja monet muut kirjastot.
-Puhut REST-rajapinnoille sujuvasti ja osaat myös tarvittaessa toteuttaa sellaisen tarpeen tullen
-Pidät mikropalveluarkkitehtuurista, muttet myöskään pelästy monoliitteja tai muita menneisyyden peikkoja alalla, jossa on pitkät perinteet ja ohjelmistojen elinkaaret usein pitkiä
-Ymmärrät käytettävyyden ja instrumentoinnin tärkeyden kaikessa tekemisessä ja osaat sekä haluat parantaa asioita jatkuvan monitoroinnin avulla
-Ehkä olet jo urallasi tai vapaa-ajallasi rakentanut ratkaisuita tai arkkitehtuureita ja voisit esitellä niistä jokin, ja kertoa mitä olet oppinut tähän asti?
-Oletko huolissasi etteivät taitosi ehkä ole vielä kaikessa aivan huipputasoa ja haluaisit kehittyä paremmaksi vielä monissa asioissa? Hienoa, sitä mekin toivomme ja tarjoamme tähän myös erinomaiset mahdollisuudet, jotta voit opettaa myös meitä paremmaksi työssämme.
-Työkielemme Mehiläisessä on suomi, mutta työssäsi tulet tarvitsemaan hyvää englanninkielen osaamista kansainvälisten kumppaniemme kanssa toimiessa.

Millaisia kollegani Mehiläisessä ovat ja miten sovellun joukkoon?

Meille rekrytointi on tärkeä asia ja siihen osallistuvat kaikki Mehiläisen työntekijät omalta osaltaan. Haluamme kertoa keitä olemme ja miten työskentelemme, sekä tarjota tilaisuuden myös sinulle tutustua meihin jo rekrytointiprosessin aikana.

Tarjoamme sinulle vapauden valita omat työkalusi ja byrokratian pidämme minimissään. Meille on tärkeää, että paitsi saadaksemme työmme tehtyä, saamme olla se ystävällinen, utelias ja omasta mielestämme melko terävä porukka ratkomaan terveydenhuollon maailmanluokan haasteita unohtamatta myös, että töissä saa olla kivaakin.

Lähetä meille hakemuksesi ja tule juttelemaan kanssamme. Kerromme mielellämme lisää.

Buzzwords:
#AWS #GCP #Azure #JavaScript #TypeScript #React #RxJS #ExpressJS #NodeJS #Ansible #MSSQL #Redis

Lisätietoja tehtävästä antaa Ossi Tiltti, ossi.tiltti@mehilainen.fi tai 040 803 3175