(Poistunut julkaisusta)

Kokenut Frontend-kehittäjä
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2018

Tarjolla haasteita, jotka kaipaavat ratkaisijaa!

Tehtävä

Etsimme kokenutta frontend-kehittäjää yli 90 hengen Business Solutions & Software –yksikköömme tuottamaan käytettäviä ja tyylikkäitä käyttöliittymiä selain- ja mobiiliratkaisuillemme.

Omaat silmän hyvälle designille ja käytettävyydelle, hallitset Javascriptin koukerot ja olet moderneiden kehityskirjastojen ystävä. Angular2, React ja React Native merkitsevät sinulle muutakin kuin hassuja sanoja. Sekä Sass että Grunt ovat osaamisesi olennaisia osia ja olet kiinnostunut devausprosessin tehostamisesta laajemminkin. Kommunikoit tiimissä tehokkaasti ja varmistat tekemiesi muutosten jälkeen järjestelmän kunnon, joten laatuajattelu ja testaustyökalut eivät ole sinulle outoja.

Meillä pääset hyvään seuraan; työkavereinasi on alan ammattilaisia, jotka eivät pienistä hätkähdä. Pääset kehittämään toimintaa ja keskeisessä roolissa osallistut tiimin kasvattamiseen entisestään.

Sinä ja me

Osaamisestasi huolimatta olet innokas oppimaan lisää ja surffaamaan suvereenisti kehityksen aallonharjalla. Tiimissämme pääset työskentelemään yhdessä maailmanlaajuisten asiakkaidemme kanssa aina parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Kansainvälisessä ympäristössä on tärkeää, että pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi.

Yrityksemme huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista, ja panoksemme esimerkiksi kilpailukykysopimukseen on tarjota henkilökunnalle 24 lisätuntia liikuntaan. Hyvinvointia tukemassa ovat liikunta- ja kulttuurisetelit sekä lounasetu. Taukojumppa ja hieronta pitävät hartiasi vetreinä ja työporukan sählyvuorolla voit tykittää itsesi maalikuninkaaksi.

Hae

Kuulostaako hyvältä? Jätä hakemuksesi, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme saavamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Jouko Laaksonen, p. +358 40 1845 643​.
 .