(Poistunut julkaisusta)

Kokenut ERP-asiantuntija
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Etsimme riskienhallintapalveluiden tiimiimme kokenutta ERP-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tule mukaan osaavaan ja rennolla meiningillä varustettuun tiimiimme rakentamaan menestystä asiakkaillemme!

ERP-varmennustiimin asiantuntijana pääset osallistumaan asiakkaidemme suomalaisiin ja globaaleihin ERP-hankkeiden riskienhallinnan ja laadunvarmennuksen toimeksiantoihin. Toimeksiannosta riippuen tehtäviisi kuuluvat mm. hankkeiden eri vaiheissa ja käyttöönoton jälkeen tehtävät varmennukset sekä asiantuntijatehtävät muissa, esimerkiksi sisäisen tarkastuksen toimeksiannoissa. ERP -järjestelmien käytön tehokkuus ja kontrollit ovat myös tärkeässä osa toimeksiantojamme. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme, joten saat osallistua myös sisäisiin kehitysprojekteihimme. Kiinnostuksesi mukaan voit kehittää osaamistasi myös muilla riskienhallinnan osa-alueilla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa vuonna 2019. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Mitä etsimme?

 • Sinulla on vähintään 5-10 vuoden kokemus useammalta alla olevalta osa-alueelta:
  • ERP -järjestelmien käyttöönotto ja/tai ylläpito
  • Talouden ja liiketoiminnan prosessit
  • Vaatimusmäärittelyiden tekeminen
  • Sisäinen valvonta ja kontrollit
 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi (sekä suullisesti että kirjallisesti).

Toivomme myös, että nautit tiimissä työskentelystä ja teet tiivistä yhteistyötä kollegoiden kanssa, sekä annat oman panoksesi rennon työilmapiirimme rakentamiseen. Olet aikaansaava, otat vastuuta tekemisestäsi ja motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta.

Lisäksi arvostamme

 • Tuntemusta keskeisistä projektinhallinnan käytännöistä

 • ERP -järjestelmäosaamista (esim. SAP, Microsoft, IFS)

 • Kokemusta ERP:n ja liiketoimintaprosessiosaamisen yhdistämisestä

Kiinnostuitko?

Lähetä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.1.2021. Käymme läpi hakemuksia ja aloitamme haastattelut tammikuun aikana.

Lisätietoja antavat Risto Huovinen, risto.huovinen@pwc.com p. 0500-983 775 ja Jarkko Kotipelto jarkko.kotipelto@pwc.com, p. 040-585 0336.