(Poistunut julkaisusta)

Kokenut elementtiasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.1.2021

Haussa nokkamiestaitoinen elementtiasentaja Nokian kerrostalotyömaalle!

Etsimme elementtiasentajaa, jolta löytyisi muutaman vuoden kokemusta betonielementtien ja ontelolaattojen asennuksista. Työhön saattaa kuulua myös raudoitusta ja muottien tekoa, joten kokemus niistäkään ei ole pahitteeksi. Asiakasyrityksellämme on useampi kohde Pirkanmaalla, joten haussa on henkilö, joka pystyy toimimaan samanaikaisesti useammalla työmaalla nokkamiehenä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan ehdottomasti eduksi liikkuvan työn takia. 

Työhön edellytämme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä esimiestaitoja sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.
Työaika ma-pe klo 7-15:30. Palkkaus rakennusalan TES ja kokemuksesi mukaan.

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin raksatiimi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme. Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, kirvesmies, timpuri, rakennusmies, Nokia, Tampere, Pirkanmaa