(Poistunut julkaisusta)

Kokenut CNC-koneistaja, Fanuc / Mazak
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on Tuusulassa toimiva alihankintakoneistamo, joka tekee monipuolisia koneistustöitä yleisimmille materiaaleille. Työpäiväsi Työssäsi teet haastavia koneistustöitä moniakselisilla työstökoneilla. Koneistat asiakkaiden tilaustöitä ja pääasiallisesti max muutamien kappaleiden suuruisia eriä. Käytettävät koneet toimivat Fanucin ja Mazakin ohjelmilla. Materiaalit vaihtelevat teräksestä muoviin. Käyttämäsi koneet ovat nykyaikaisia ja vietät työpäiväsi siisteissä, valoisissa ja viihtyisissä tiloissa.

Arvostamme

  • Alan koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavaa osaamista
  • Osaamista Fanucin tai Mazakin ohjelmoinnista
  • Kuvanlukutaitoa
  • Vahvaa halua onnistua työssäsi ja jatkaa kehittymistä alallasi

Tarjoamme sinulle

Pienien erien ja vaihtelevien työstettävien materiaalien myötä työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Palkkasi on neuvoteltavissa ja suurin valttisi on osaamisesi. Työsi teet siisteissä ja viihtyisissä tiloissa ja toiveena on, että viihdyt töissä pitkään. Asiakasyrityksessämme toivotaan sinun siirtyvän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätteeksi. Tämän ajan tukenasi on osaava kolmihenkinen HR-tiimimme meillä WorkPowerilla. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: sorvi, sorvaus, cnc-sorvaaja, cnc-sorvi, koneistus, cnc-koneistaja, nc,