(Poistunut julkaisusta)

Kokenut Business HR-ammattilainen
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

HR-tiimimme etsii vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja määrätietoista Business HR-ammattilaista. Business HR:nä tuet liiketoimintayksikön johtoa ja esimiehiä kaikissa henkilöstöasioissa strategisesta suunnittelusta arjen haasteiden selvittämiseen sekä prosessien kehittämiseen ja ohjaamiseen. Työskentelet osana liiketoimintayksikön johtoryhmää ja tukenasi sinulla on vahva ja ammattitaitoinen asiantuntijoiden tiimi.

Tehtäviisi kuuluu

  • henkilöstösuunnittelu sekä rekrytointi,
  • esimiesten tuki työsuhdeasioissa,
  • liiketoimintayksikön henkilöstöviestintään liittyvät tehtävät,
  • suorituksen johtamisen, urasuunnittelun ja talent managementin prosessien kehittäminen ja ohjaaminen nimetyssä yksikössä,
  • erilaisia henkilöstön kehittämiseen liittyviä projekteja yli liiketoimintarajojen.

Mitä odotamme sinulta?

  • Työsuhdeasioiden monipuolista tuntemusta.
  • Useamman vuoden kokemus laaja-alaisista ja vaativista HR-tehtävistä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (sekä kirjallinen että suullinen).

Työskentelyotteesi on dynaaminen, analyyttinen ja oma-aloitteinen. Olet tottunut työskentelemään hektisessäkin työympäristössä ja joustat tarpeen tullen. Toimit sujuvasti erilaisten sisäisten sidosryhmien parissa ja teet tiiviisti yhteistyötä tiimissä. Ymmärrät HR:n roolin liiketoiminnan mahdollistajana ja osaat hyödyntää asiantuntemustasi liiketoiminnan tukena. Eduksesi on myös kokemus asiantuntijaorganisaatiossa työskentelystä.

Haluatko olla yksi meistä?

Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tukenasi sinulla on rennolla tekemisen meiningillä varustettu motivoitunut asiantuntijoiden tiimi. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 19.12.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katriina Pirvola 040 573 5964.