(Poistunut julkaisusta)

Kokenut backend-kehittäjä
Firstbeat Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Oletko toiminut Backend-kehittäjänä jo usean vuoden ajan ja toivot työllesi lisää merkityksellisyyttä, yhteisöllisyyttä ja mahdollisuutta uuden oppimiseen? Miltä kuulostaa työpaikka, jossa työskentelet yrityksen omassa tuotekehitystiimissä ja kehität uutta merkittävää verkkopalvelua, joka parantaa ihmisten hyvinvointia maailmanlaajuisesti?

Kokemus ja osaaminen

Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden työkokemusta Backend-ratkaisuiden kehityksestä, jotta tuot mukanasi käytännön kokemusta ja näkemystä uuden tiimin suunnittelu- ja toteutustyöhön. Ohjelmointikielistä ja kehitysympäristöistä arvostamme erityisesti Node.js, Java EE tai Go kokemusta, mutta ennen kaikkea toivomme, että sinulle on kertynyt syvällinen ymmärrys vähintään yhdestä palvelinpään ohjelmointikielestä ja kokonaisymmärrystä ympäristöistä ja ohjelmistokehitysmenetelmistä.

Odotamme, että palvelinympäristössä työskennelleenä sinulla kokemusta Linuxista ja relaatiotietokannoista. Arvostamme myös mahdollista kokemusta pilvipalveluista, mikropalveluarkkitehtuureista, API-kehityksestä ja konfiguraatiotyökaluista.

Paikkakunta

Jyväskylä.

Tuotekehitystiimimme sijaitsee Jyväskylässä. Lisäksi meillä on toimistot Tampereella ja Espoossa. Työn onnistumisen kannalta on keskeistä, että pystyt osallistumaan tiimin päivittäiseen toimintaan Jyväskylässä. Mikäli päivittäinen työskentely Jyväskylässä ei sinulle onnistu ja olet kiinnostunut etä- ja hybridityömahdollisuuksista, ota kuitenkin yhteyttä ja arvioidaan tilannetta yhdessä.

Haku

Lähetä CV ja hakemuksesi oheisen sähköisen lomakkeen kautta viimeistään 20.1.2018. Mainitse myös palkkatoiveesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.