Kokenut autonasentaja Vantaalle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Kokenut autonasentaja Vantaalle

Etsimme asiakkaallemme Suomen Kuljetuslaitteelle lisävahvistuksia tiimiin ja nyt on paikka auki kokeneelle asentajalle pakettiautopuolelle.

Suomen Kuljetuslaite Oy on ammattiautoilijoita palveleva korjaamo ja varaosaliike Vantaalla Hakkilassa, joka tarjoaa raskaankaluston ja pakettiautojen kattavat korjaamopalvelut ammattitaidolla sekä varaosat ja tarvikkeet ajoneuvojen huoltoon ja varusteluun. Suomen Kuljetuslaite Oy on osa Koivunen-konsernia ja kuuluu kansainväliseen TopTruck -korjaamoketjuun.

Tulet ottamaan vetovastuun pakettiautopuolen asennuksista ja huolloista. Sinulta tulisi hoitua pakettiautoihin niin perushuollot kuin vähän isommatkin korjaukset. Asennuskokemusta pakettiautopuolelta saisi löytyä vähintään parin vuoden verran, sillä pääset hyppäämään suoraan hommiin. 

Emme etsi työnjohtajaa, vaan korjaus- ja asennustöistä nauttivaa asentajaa, kenellä on intoa ja paloa kehittyä työssään. Toivomme, että sinulta löytyy myös ripaus asiakaspalvelullisuutta, sillä tulet vastaanottamaan asiakkaiden tilaukset sekä luovuttamaan huolletut ajoneuvot takaisin asiakkaille. Työssäsi tarvitset siis erinomaista suomen kielen taitoa - englannin osaaminen on etu!

Suomen Kuljetuslaite huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista panostamalla hyvään ergonomiaan sekä viihtyvyyteen työpaikalla. Täällä työporukassa on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja kaveria todella autetaan aina tarpeen tullen. Töitä tehdään arkisin kello 8-16 välisenä aikana.

Liity mukaan hyvällä huumorilla varustettuun työporukkaan Suomen Kuljetuslaitteelle, hae paikkaan jo tänään! Muista liittää hakemukseesi CV:si sekä palkkatoiveesi. Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat tiedustella lisää, voit olla yhteydessä minuun.

Jaana Puhakka-Tanke
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 347 5325
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi
www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot