Kokenut aputyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Etsimme asiakasyrityksillemme Jyväskylän seudulle jo hieman kokemusta omaavia rakennusaputyöntekijöitä.

Tehtäväsi vaihtelevat työkohteen mukana, esimerkiksi kanto-, lumi- ja siivoustöistä piikkauksiin, valuihin ja ammattilaisten auttamiseen.

Toivomme, että rakennustyömaat ovat sinulle jo hieman tuttuja ja olet oppimisennälkäinen tyyppi. Osaat jo itsenäisesti avustavia töitä, kuten työmaan siivousta ja raivausta, ja osaat tarttua oma-aloitteisesti työhön. 

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys, muista ammattikorteista plussaa!

Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti ajalle ma-pe klo 7-15:30. Keikkojen kestot vaihtelevat hieman asiakkaiden tilanteiden mukaan. Palkkaus rakennusalan TES mukaan. 

Tulet saamaan perehdytyksen toimistollamme vuokratyön maailmaan, jonka lisäksi sinut perehdytetään myös asiakasyrityksen toimesta aina siihen työmaahan, jonne työllistyt.

Kun työskentelet työmailla meidän kauttamme, olet työsuhteessa WorkPowerin kanssa. Asiakkaamme perehdyttävät sinut työtehtäviin, mutta me WorkPowerilla maksamme palkkasi, annamme työvaatteet sekä autamme sinua mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Et ole siis yksin, vaan Jyväskylän toimiston raksatiimi on tukenasi työsuhteen ajan, olit sitten aloittelija tai jo kokeneempi työntekijä. Kokemuksia meistä työnantajana voit lukea TÄSTÄ.

 

Lisätietoja:

Laura Saarela, HR-konsultti
laura.saarela@workpower.fi / p. 040 620 2445

Linda Pölkki, HR-konsultti
linda.polkki@workpower.fi /p. 045 125 2737

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428209
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä