(Poistunut julkaisusta)

Kokenut aputyöntekijä, syksy 2020
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Oletko kokeneempi rakennusaputyöntekijä, jolla pysyy työkalut kädessä? Lue lisää!

Etsimme asiakasyrityksillemme jo hieman kokemusta omaavia rakennusaputyöntekijöitä uudiskerrostalokohteisiin Tampereelle. Työtehtävät määräytyvät aina kohteen etenemisen ja tilanteiden mukaan esimerkiksi kanto- ja siivoustöistä piikkauksiin ja valuihin. Työtä tehdään pääasiassa työparin tai muun tiimin kanssa, joten arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia kiireen keskellä.

Työt on mahdollista aloittaa joustavasti syys-lokakuun aikana, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia paremmin haastattelussa. Työaika ma-pe klo. 7-15:30. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Jos korttisi on mennyt vanhaksi, kurkkaa avoimet korttikurssit osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit

Me WorkPowerilla tarjoamme rakennusalan TES mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen, laadukkaat työvarusteet sekä ammattitaitoisen raksatiimin avun työhösi liittyvissä asioissa. Tällä hetkellä pidämme haastattelut etäyhteyksinä, mutta itse palkkaus ja perehdytys tapahtuu toimistollamme Tampereen keskustassa.

Tartu tuumasta toimeen ja näpyttele hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Näin olet heti mukana haussa!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

avainsanat: aputyöntekijä, kokenut appari, rakennusala, raksa, Tampere, Pirkanmaa