Kokenut ALV-asiantuntija
PwC Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta arvonlisäveroasiantuntijaa vahvistamaan tiimiämme omistajayrittäjäpalveluissa (Private Company Services). Lähitoimistosi voi sijaita joko Tampereella tai Helsingissä.

PwC Suomen PCS-tiimi on erityisesti yksityisomisteisten yritysten palveluihin keskittynyt liiketoimintayksikkö. Asiakkaitamme ovat muuan muassa Suomen merkittävät perheyhtiöt, pääomasijoitusyhtiöt ja nopeasti kehittyvät kasvuyhtiöt.

Mitä työhömme kuuluu?

Toimimme asiakkaidemme neuvonantajina muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Autamme asiakkaita käytännönläheisesti eri toimialojen päivittäisissä arvonlisäverokysymyksissä. Olemme asiakkaan tukena myös yrityskaupoissa, strukturoinneissa sekä järjestelmämuutoksissa. Neuvomme verotarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä ja avustamme asiakkaitamme muutoksenhakuprosesseissa eri oikeusasteissa. Tyypilliset asiakkaamme ovat kotimaassa ja kansainvälisesti toimivia yhtiöitä sekä muita yhteisöjä. Toimintamme on asiakaslähtöistä, suoraselkäistä ja luotettavaa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa, esim. OTM, KTM tai vastaava
  • Vähintään 5 vuoden kokemusta arvonlisäverotuksen parissa, eduksi katsomme erityisesti aiemman kokemuksen konsultoinnista (esim. Big4)
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Sinulla on vahva arvonlisäverotuksen osaaminen ja halu toimia asiakasrajapinnassa neuvonantajana ja kumppanina yhdessä muun tiimin kanssa. Tartut työtehtäviisi oma-aloitteisesti. Arvostamme joustavaa ja vastuuntuntoista otetta työskentelyyn sekä kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti. Motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä.Haluat omalta osaltasi tukea rentoa yrityskulttuuriamme ja positiivista ilmapiiriämme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen uramahdollisuuden osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa koulutuksia, uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Luomme yhdessä hyvän työpaikan arvojamme seuraten: suoraselkäisesti toimien, vaikuttaen, ajatteluamme haastaen, yhteistyötä tehden ja toisistamme välittäen.

Meille henkilöstö on ykkönen, ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen sekä BeWell-hyvinvointiohjelman avulla. Panostamme lisäksi hyvään esihenkilö- ja johtamistyöhön sekä joustavaan työskentelymalliin, joiden avulla tuemme työntekijöidemme hyvinvointia muuttuvassa työympäristössä.

Olet osa kokenutta, välitöntä ja välittävää tiimiämme, jolta saat vahvan tuen työhösi ja kehittymiseesi.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat kuulla lisää tehtävästä, ota yhteyttä Anne Launikseen (Partner, Tax Services), puh. +358 40 755 7798 tai anne.launis@pwc.com. Annen tavoitat parhaiten tiistaina 11.1. klo 15-16, torstaina 13.1. klo 9.30-10.30 tai torstaina 20.1. klo 13-14.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 23.1.2022.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot