Kokenut Agile Coach
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Kokenut Agile Coach

Työpaikan sijainti: Helsinki

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Työskentelemme entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä kokeilemme ja opimme toimintaamme jatkuvasti parantaen sekä työskentelemme kohti johtavaa ja vetovoimaisinta finanssiryhmää Suomessa! 

Emme ole tässä muutoksessa vielä läheskään valmiita – ja tuskin koskaan olemmekaan. Etsimmekin nyt sinua liittymään matkalle mukaan Agile Coachin rooliin. Jatka lukemista!

 

MIKSI JUURI NYT ON KIINNOSTAVA HETKI TULLA AGILE COACHIKSI OP:LLE? 

Olemme nyt vaiheessa, jossa ryhmitymme itseohjautuviin alueisiin, heimoihin ja tiimeihin, jotka muodostuvat asiakasarvon tuottamisen ympärille. Taitavana Agile Coachina sinulla on mahdollisuus päästä mukaan ainutlaatuiselle Enterprise Agile -matkalle, jossa teemme pioneerityötä erilaisilla liiketoiminta-alueilla.

Agile Coach on toimintamallissamme pysyvä ja arvostettu rooli, jonka tehtävänä on parantaa jatkuvasti ja pitkäjänteisesti liiketoiminnan suorituskykyä ja menestystä. Saat toiminta-alueesi ihmiset loistamaan ja oppimaan. Toimit myös palautteen tuojana heimoltasi kulttuuria kehittäen. Vauhditat organisaatiotamme asiakasarvon synnyttämisessä.

Tässä tehtävässä sinä pääset vaikuttamaan heimojen ja liiketoiminta-alueiden toimintakulttuurin kehittymiseen sekä auttamaan tiimejä löytämään ketterän ajattelun ja tehokkaat toimintatavat. Kirsikkana kakun päällä pääset osaksi OP:n laajaa ja monipuolisesti osaavaa Agile Coachien yhteisöä, jossa jaetaan parhaita käytäntöjä, kehitetään AC-työn menetelmiä ja sekä kollektiivista että omakohtaista osaamista. Toivomme että sinulla on vankka kokemus Agile Coachin työstä, ja että pystyt jakamaan osaamistasi myös kollegoillesi.

Talossamme tapahtuu siis tällä hetkellä älyttömästi mielenkiintoisia asioita. Jos haluat olla enterprise-tason ketterän toimintamallin pioneerien joukossa Suomessa, teknologian kärjessä ja tämän ajan hengessä, OP on sinulle oikea paikka.

 

 MIELESTÄMME TARVITSET NÄITÄ ONNISTUAKSESI

 • Laaja kokemus ja näkemys ketteristä toimintatavoista (kuten Agile/DevOps/Lean/Scrum/Kanban/SAFe/LeSS jne.) sekä niiden soveltamisesta ja valmentamisesta, myös tiimien yli katsovassa roolissa ja johdon sparraajana.
 • Aiempi kokemus Agile Coachina toimimisesta.
 • Vahva osaaminen kouluttamisessa, valmentamisessa sekä fasilitoinnissa. Sinulla on kokemusta onnistuneista toimintamalliuudistuksista ja transformaatioista, joissa olet omalla toiminnallasi onnistunut kehittämään ihmisten ajattelua ja toimintaa.
 • Etsimme Agile Coacheja tukemaan liiketoimintaheimoja, teknologiaheimoja ja tukitoimintoja. Tukemastasi organisaatiosta riippuen toivomme sinulta laaja-alaista tuntemusta liiketoiminnan ja palvelujen/tuotteiden kehittämisestä, teknologioiden kehittämisestä ja/tai tukitoimintojen kehittämisestä. Pystyt hahmottamaan suuren organisaation toimintamallit, prosessit ja tärkeimmät kehityskohteet.
 • Koet olevasi parhaimmillasi työssä, jossa valmennat ja autat muita loistamaan ja menestymään.
 • Sinulla on kattava fasilitoinnin työkalupakki. Osaat fasilitoida ryhmässä vaativatkin tilanteet ja saat ihmiset löytämään kipupisteisiin hyvät ratkaisut.
 • Olet proaktiivinen, innostava, tavoitteellinen ja tuloksekas tekijä, mistä sinulla on esittää vahvaa näyttöä menneiltä työvuosilta.
 • Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielitaito. 

 

JOKO PÄÄTIT HAKEA?

Mikäli jokin asia jäi sinulle avoimeksi, voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla Nina Mellinille: nina.mellin (a) op.fi. Palaamme joululomalta vastaamaan kysymyksiisi 7.1.2020. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään oheisen linkin kautta. Liitä hakuun CV:si palkkatoiveineen ja kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi tätä tehtävää kohtaan. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla. Hakuaika päättyy 31.1.2020.

Tutustu Agile Coachin työhön OP:lla täällä

Meillä on tarve muutamille kokeneille Agile Coacheille, ja toivomme aloitusta mahdollisimman pian. Aloitusajankohta on kuitenkin neuvoteltavissa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1326996
 • Tehtäväalue: Konsultointi/valmennus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki