(Poistunut julkaisusta)

Kokenut aarporaaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme keskiraskaan teknologiateollisuuden puolella toimivalle asiakasyrityksellemme

KOKENUTTA AARPORAAJAA

Etsimämme henkilö on kokenut koneistaja sekä osaaja keskisuurten aarporien ja suurten pitkäjyrsijäkoneiden parissa. Toivomme Heidenhain-ohjelmiston perusteiden hallitsemista, sillä työhön kuuluu itse koneistuksen lisäksi työstökoneen ohjelmointia sekä asetusten ja nostojen suunnittelua.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa ja asiakasyrityksemme toimipiste sijaitsee Mäntässä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteeseen kasvavassa yrityksessä, viihtyisän työympäristön ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta tarkempi aloituspäivä on sovittavissa tilanteesi mukaan.

Hae tehtävää mahdollisimman pian kotisivujemme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Kokenut aarporaaja.Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä konsulttiimme Henri Kiiskilään s-postilla henri.kiiskila@temp-team.fi tai puhelimitse 0207 414 852 (arkisin klo 9-16).