Kokeneita suunnittelijoita tie-, katu- ja aluesuunnitteluun, Etelä-Suomi
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme kokeneita tie-, katu- ja aluesuunnittelijoita Etelä-Suomen infrasuunnitteluyksikköön.

Mitä tarjoamme

Destialla on vahva kokonaisosaaminen väyläsuunnittelusta ja alan parhaimpia tie- ja katusuunnittelijoita sekä kokeneita rakennussuunnittelijoita. Inframallintamisessa olemme alan edelläkävijä. Haemme nyt joukkoomme lisää tekijöitä. Meillä väyläsuunnittelija saa tehdä sekä tie- että katuhankkeita, kulloisenkin markkinatilanteen ja oman mielenkiinnon mukaan.

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Meillä suunnittelijat saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä eri suunnitteluhankkeissa.

Suunnittelijana asiantuntijuutesi on nähtävillä eri puolilla Suomea toteutetuissa vaativissa kohteissa. Yleisimpiä suunnittelukohteitasi ovat uudet kaava-alueet, saneerauskohteet, aluemaisten kohteiden suunnittelu, kuten koulujen piha-alueet ja liikenneterminaalit, yleiset tiet, vesihuolto sekä haja-asutusalueen kunnallistekniikka.

Vastaat oman työsi kautta projektien laadukkaasta toteuttamisesta tuottaen asiakkaillesi lisäarvoa asiantuntemuksellasi sekä tekemällä tiivistä yhteistyötä Destian eri liiketoimintaryhmien välillä. Olet myös yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kehittämässä infra alalla teknillisesti edistyksellisempää ja räätälöidyimpiä infrasuunnittelupalveluja sekä siten toimivaa Suomea meille kaikille infran käyttäjille.

Destialla pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun oman erityisosaamisesi ja uratoiveidesi perusteella.

Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi näistä muutamasta vaihtoehdosta (esim. Vantaa, Tampere, Kouvola). Työsuhde on tietysti vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme sinulta tehtävään vähintään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä kokemusta infrasuunnittelun suunnittelijan tai pääsuunnittelijan tehtävän tuloksellisesta hoitamisesta. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa.

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jonka taipumuksiin ja tapoihin tehdä töitä kuuluvat järjestelmällisyys, suunnitelmallisuus ja tulosorientoitunut toimintatapa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esimies ja yksikön päällikkö Sami Snellman, +358400715881 ja sami.snellman@destia.fi

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Vantaa, Tampere, Kouvola

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1425299
 • Tehtäväalue:
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kouvola, Tampere, Vantaa