(Poistunut julkaisusta)

Kokeneita suunnittelijoita ja projektipäälliköitä tie- ja katusuunnitteluun
WSP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haemme kokeneita suunnittelijoita sekä projektipäälliköitä tie- ja katusuunnitteluun Infra-yksikköömme Helsinkiin.

Tehtävien hoitaminen edellyttää asiakassuuntautunutta asennetta, hyvää yhteistyökykyä sekä alalle soveltuvaa esim. insinöörin tai DI:n koulutusta. Sinulla on jo vähintään 5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Meillä pääset aitiopaikalle toteuttamaan monipuolisia ja haastavia suunnitteluprojekteja pääkaupunkiseudulle alan huippuosaajien kanssa. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana innostavassa ja osaavassa työyhteisössä monialaisten hankkeiden parissa. 

Parhaiten sovit porukkaamme, mikäli olet yhteistyökykyinen ja joustava tiimipelaaja. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta pystyt myös hyödyntämään ympärilläsi olevien ihmisten osaamista oman toimintasi tukena. Haluat oppia uutta ja myös jakaa omaa osaamistasi muulle tiimille. Teet töitä tehokkaasti, mutta rennolla otteella.

Tarjoamme erinomaiset puitteet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä monipuoliset urakehitysmahdollisuudet. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut, mutta erityisesti kehumme positiivista, avointa ja osallistavaa työilmapiiriämme. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Meillä töihin on mukava tulla!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.9.2020 mennessä tai ole suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Pekka Väinölään. p. 044 323 5359, pekka.vainola@wsp.com