(Poistunut julkaisusta)

Kokeneita sähköasentajia Kuopion talousalueelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Kokeneita sähköasentajia Kuopion talousalueelle

Värväämme  osaavia ja ripeitä sähköasentajia asiakasyrityksillemme. Sinulta löytyy jo usean vuoden kokemus sähköasennuksista saneeraus- ja uudisrakennuskohteissa. Sinulta luonnistuu työskentely myös itsenäisesti ja myös kuvien luku onnistuu.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja keikkojen kesto määräytyy asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työmaiden päättyessä pyrimme aina löytämään työntekijöillemme uusia sopivia työmaita. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa lähettää hakemusta pikaisesti

TYÖTEHTÄVÄ: Kokeneita sähköasentajia

TYÖPAIKAN SIJAINTI:Kuopio

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Sähköalan koulutusta
-Voimassa olevia turvakortteja
-Kuvien lukutaitoa
-Positiivista asennetta työhön

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit: 
-Timo Ojanen, 0504755057 tai timo.ojanen@varvaamo.fi

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi