(Poistunut julkaisusta)

Kokeneita purkutyöntekijöitä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Haemme asiakasyrityksellemme kokeneita ja osaavia PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ. Tehtävään edellytetään kokemusta purkutyöntekijän työstä. 

Työssä pärjätäksesi olet siis jo ammattitaitoinen purkutyöntekijä. Koneiden ja laitteiden käyttö katsotaan eduksesi. Lisäksi edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa. Matkustusvalmiutta edellytetään, sillä työmaat voivat sijaita eri puolilla Suomea. Valmius pitkiin työpäiviin ja ylitöihin katsotaan eduksesi.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Yhteyspäällikkö Miikka, p. 050 471 0788

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!